Начало » Хоби земеделие » Малката градина
04.05.2018 г.

Приключва засаждането на пикираните разсади за ранно производство на домати

Приключва засаждането на пикираните разсади за ранно производство на домати

До 10-15 май приключва засаждането на пикираните разсади за ранно производство на домати. Засадените домати се преполиват след 5-7 дена за вкореняване на растенията и се поставят опорни конструкции. След прихващане се извършва първото, а до 10-15 дни и второто окопаване на доматите. С първото окопаване посевите се подхранват с амониева селитра 20-25 кг/дка и 10-15кг/дка двоен суперфосфат. При необходимост се култучат и привързват към опорната конструкция.  

Приключва засаждането на пикираните разсади за ранно производство на домати
13329

Последни материали
Виж
Опазване на животните
Агенцията по храните е домакин на среща на ветеринари от Гърция и Турция
Съдебни битки
Природозащитници искат оставката на екоминистъра
Сеем ранния пипер
Месни топки в кисело мляко
Има 2 седмици, в които да започне смяната на софтуера за управление на продажбите
От 1 април 2019 г. се забранява отделна употреба на софтуер за продажби и касови апарати
Мнения
Мариела Йорданова: Със закона за земята се допуска агресивна административна намеса в земеползването
Свързани материали
Виж
Фонд Земеделие
От днес до 31 януари се приемат фактури за продадените през 2018 г. плодове и зеленчуци
Практика
Растения – врагове и растения – помощници
Инфлацията в Русия зависи от цените на доматите и краставиците
Борба с болестите по доматите
С какво да пръскаме доматите в оранжерийте през ноември
Анализ
CAPA: Цената на доматите удари 27-проценет ръст заради дефицита през лятото
Ефектът от подпомагането на зеленчукопроизводителите
Салатата от домати удари 10 лева - почти колкото килограм сирене
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам