Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
23.04.2018 г.

Селска чорба от пиле

Селска чорба от пиле

Сваряваме пилето го в подсолена вода заедно с едро нарязания лук. Изваждаме и го обезкостяваме. Отделяме бялото месо /за други ястия/, а останалото месо накъсваме на малки парченца. Обелваме доматите и ги нарязваме на ситно. Пускаме ги в бульона от пилето заедно със ситно нарязаните пиперки. Варим, докато омекнат. Тогава прибавяме натрошеното фиде, а след 5-6 мин – накъсаното месо. Доваряваме супата и я застройваме с яйцата, разбити с киселото мляко. Преди да поднесем, поръсваме със ситно нарязания магданоз.

Продукти: 1 пиле, 1 глава лук, 2 пиперки, 2 домата, 1/2ч.ч. натрошено фиде, 2 яйца, 3-4 с.л. кисело мляко, 1 с.л. ситно нарязан магданоз, сол.

Селска чорба от пиле
11636

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
По-големи печалби при преработката на слънчоглед по технология STET
Три пожара в Плевенско унищожиха 110 декара царевица
Икономическата свобода в България остава ниска
Заведете подрастващите фермери
Европейска нощ на учените в ИЗК Марица и АгроБиоИнститут
Русия е заплаха и за европейските производители
Руското зърнопроизводство е в основата на новата вълна от фалити на американски фермери
Протест на ловците срещу готвена забрана за групов лов на дива свиня
Свързани материали
Виж
Цени на замразено и охладено пиле в магазинната мрежа
Цени на охладено и замразено пиле по области
Справка за цените на пиле – прясно, охладено
През седмицата
Цената на охладеното пиле на дребно падна с близо 9 процента
Яхния от пилешки воденички
Прясно пиле и замразено
Цените на пилешкото месо се повишават
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам