Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
23.04.2018 г.

Селска чорба от пиле

Селска чорба от пиле

Сваряваме пилето го в подсолена вода заедно с едро нарязания лук. Изваждаме и го обезкостяваме. Отделяме бялото месо /за други ястия/, а останалото месо накъсваме на малки парченца. Обелваме доматите и ги нарязваме на ситно. Пускаме ги в бульона от пилето заедно със ситно нарязаните пиперки. Варим, докато омекнат. Тогава прибавяме натрошеното фиде, а след 5-6 мин – накъсаното месо. Доваряваме супата и я застройваме с яйцата, разбити с киселото мляко. Преди да поднесем, поръсваме със ситно нарязания магданоз.

Продукти: 1 пиле, 1 глава лук, 2 пиперки, 2 домата, 1/2ч.ч. натрошено фиде, 2 яйца, 3-4 с.л. кисело мляко, 1 с.л. ситно нарязан магданоз, сол.

Селска чорба от пиле
14660

Последни материали
Виж
Дори твърдите избиратели са отвратени от системата
Само прах в очите с така наречената помощ за тютюна
Време е за пръскане!
Растителна защита на овощните дървета в началото на вегетацията.
Гръцки кюфтета с бадеми
Иновации
ССА с проект за информационна мрежа за националния генофонд
Християнски празници
Благовещение е, насадете „благи“ зеленчуци!
Добрият градинар
Прости правила за отличен резултат при разсада за патладжан
Свързани материали
Виж
Близо две трети от потенциално опасното месо е изнесено в неуточнено направление
Световният лидер в износа на пилешко изтегля стотици тонове заради салмонела
Пиле с зеленчуци на фурна
Кюфтета от пилешко месо с праз
Пиле в гювече
Анализ на CAPA
Божидар Иванов: Кланиците остават най-слабото звено за производсвото на месо
Пиле с прясно зеле
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам