Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
23.04.2018 г.

Селска чорба от пиле

Селска чорба от пиле

Сваряваме пилето го в подсолена вода заедно с едро нарязания лук. Изваждаме и го обезкостяваме. Отделяме бялото месо /за други ястия/, а останалото месо накъсваме на малки парченца. Обелваме доматите и ги нарязваме на ситно. Пускаме ги в бульона от пилето заедно със ситно нарязаните пиперки. Варим, докато омекнат. Тогава прибавяме натрошеното фиде, а след 5-6 мин – накъсаното месо. Доваряваме супата и я застройваме с яйцата, разбити с киселото мляко. Преди да поднесем, поръсваме със ситно нарязания магданоз.

Продукти: 1 пиле, 1 глава лук, 2 пиперки, 2 домата, 1/2ч.ч. натрошено фиде, 2 яйца, 3-4 с.л. кисело мляко, 1 с.л. ситно нарязан магданоз, сол.

Селска чорба от пиле
14054

Последни материали
Виж
Сеем ранния пипер
Месни топки в кисело мляко
Има 2 седмици, в които да започне смяната на софтуера за управление на продажбите
От 1 април 2019 г. се забранява отделна употреба на софтуер за продажби и касови апарати
Мнения
Мариела Йорданова: Със закона за земята се допуска агресивна административна намеса в земеползването
Национална среща
Явор Гечев: Кооперациите са допустими по мярката за напояване през май-юни
Християнски празници
На Антоновден се правят медени питки
Свързани материали
Виж
Кюфтета от пилешко месо с праз
Пиле в гювече
Анализ на CAPA
Божидар Иванов: Кланиците остават най-слабото звено за производсвото на месо
Пиле с прясно зеле
Кюфтета от пилешко месо и гъби
Цени на замразено и охладено пиле в магазинната мрежа
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам