Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
13.04.2018 г.

Пъстри кюфтета

Рецепта
Пъстри кюфтета

Измиваме месата и ги смиламе заедно на машинка, прибавяме почистените, измити и нарязани на ситно лук и гьби, яйцето, подправките и изместваме много добре каймата. Оставяме да преседи на студено за час. Оформяме 4 големи и сплеснати кюфтета, които изпържваме в сгорещеното масло. Настъргваме кашкавала и с част от него поръсваме кюфтетата. Обелваме картофите, нарязваме ги и ги изпържваме в силно сгорещеното олио. Гарнираме с тях кюфтетата, като и картофите поръсваме с кашкавал.

Продукти: 200 г телешко месо. 200 г шарено свинско месо, 200 г пилешко месо, 400 г картофи, 100 г гъби, 1 глава кромид лук, 1 яйце, 80 г кашкавал, сол, кимион, суха чубрица, слънчогледово олио за пържене

Пъстри кюфтета
17089
 

Последни материали
Виж
Мечтата на бранша
Земеделският бранш се обединява около исканата оставка
Румънската царевица също е „изгоряла“
Суша и аномална жега съсипва реколтите от царевица и слънчоглед в Украйна
Българското зърно отново е с най-атрактивната цена
Египет напазарува 770 хил.тона черноморска пшеница
По време на сеитбата торът и семената се разделят прецизно чрез система с двоен нож
От Канада до Европа: No-till сеялките Vаderstad Seed Hawk стъпват в България
Мотивирана критика
От НАЗ настояват за оставката на зам. министър Таня Георгиева поради несправяне с работата
Актуално по темата
Основни правила за поливане на растенията в горещините
Свързани материали
Виж
Кюфтета от тиквички и патладжани
Кюфтета от заешко месо със сметана и лук
Кюфтета от картофи и ориз
Кюфтета от картофи и ориз
Кюфтета от кайма и зрял фасул
Арменски панирани кюфтета
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини