Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.12.2017 г.

Свинска яхния по градинарски

Свинска яхния по градинарски

Почистваме чушките от дръжките и семенната част и ги нарязваме на тънки пръстенчета. Почистваме и измиваме месото. Нарязваме го на хапки, прибавяме чушките, наливаме вода, колкото да покрие продуктите, и слагаме ястието на огъня. Когато месото започне да омеква, прибавяме ситно нарязания лук, олиото, червения пипер и сол на вкус. Захлупваме и продължаваме да варим на тих огън, докато месото омекне напълно. Непосредствено преди да отстраним от огъня прибавяме счукания чесън.

Продукти: 800 г шарено свинско месо, 500 г зелени пиперки, 5 глави лук, 1 к.ч. олио, 1 ч.л. червен пипер, 5-6 скилидки чесън, сол.

Свинска яхния по градинарски
2585

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Сагата с горивата продължава
Невероятно, но факт – депутати ревизират наредба, вместо да си гледат законите
Лечебните плодове
Райската ябълка е храна на боговете и това не е клише
Затворени са временно 7 обекта и са съставени 163 акта
БАБХ е изтеглила от пазара 90 000 яйца след проверки през октомври
Според министър Порожанов
Службата за съвети в земеделието пести милиони на производителите
По данни от Годишен доклад за състоянието и развитието на земеделието
Брутната добавена стойност в селското стопанство и рибарството е нараснала с близо 9 на сто
Марияна Никилова бе началник на кабинета на бившия вицепремиер
Бивш ръководител от фонд „Земеделие“ поема поста на Валери Симеонов в кабинета
Свързани материали
Виж
Доматена яхния
Постно
Млечна яхния от зелен лук
Яхния
Свинско със спанак
Постна рецепта
Вегeтарианска попска яхния
Лучена яхния с пиле
Доматена яхния
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам