Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.12.2017 г.

Свинска яхния по градинарски

Почистваме чушките от дръжките и семенната част и ги нарязваме на тънки пръстенчета. Почистваме и измиваме месото. Нарязваме го на хапки, прибавяме чушките, наливаме вода, колкото да покрие продуктите, и слагаме ястието на огъня. Когато месото започне да омеква, прибавяме ситно нарязания лук, олиото, червения пипер и сол на вкус. Захлупваме и продължаваме да варим на тих огън, докато месото омекне напълно. Непосредствено преди да отстраним от огъня прибавяме счукания чесън.

Продукти: 800 г шарено свинско месо, 500 г зелени пиперки, 5 глави лук, 1 к.ч. олио, 1 ч.л. червен пипер, 5-6 скилидки чесън, сол.

Свинска яхния по градинарски
9257
 

Последни материали
Виж
Междуведомствена на група ще анализира последиците от вредата на сивия царевичен хоботник
Приемът ще бъде отворен до 3 октомври
МЗХ стартира прием по интервенцията за залесяване и възстановяване
Агрополихим строи трети резервоар за амоняк и удвоява производството на азотни торове
КЗП
Потребителите ще могат да следят актуалните цени на храни и основни стоки
Работи се с европейски средства
До момента няма преведени средства за напояване от държавния бюджет
Нужни са проверки и от НАП и КЗП
БАБХ: Зеленчуците от Македония и Турция са чисти от пестициди
Свързани материали
Виж
Манастирска яхния
Млечна яхния от зелен лук
Кюфтета яхния
Агнешка яхния
Леща по индийски
Зрял фасул с бекон
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини