Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.12.2017 г.

Свинска яхния по градинарски

Свинска яхния по градинарски

Почистваме чушките от дръжките и семенната част и ги нарязваме на тънки пръстенчета. Почистваме и измиваме месото. Нарязваме го на хапки, прибавяме чушките, наливаме вода, колкото да покрие продуктите, и слагаме ястието на огъня. Когато месото започне да омеква, прибавяме ситно нарязания лук, олиото, червения пипер и сол на вкус. Захлупваме и продължаваме да варим на тих огън, докато месото омекне напълно. Непосредствено преди да отстраним от огъня прибавяме счукания чесън.

Продукти: 800 г шарено свинско месо, 500 г зелени пиперки, 5 глави лук, 1 к.ч. олио, 1 ч.л. червен пипер, 5-6 скилидки чесън, сол.

Свинска яхния по градинарски
3678

Последни материали
Виж
Месечните валежи и нивото на влага в почвата са доста под многогодишните средни стойности
Рисковете за есенниците в редица руски региони са сериозни
Няма яснота за бъдещите отношения с общността и вътрешната политика на правителството
Несигурността около излизането на Великобритания от ЕС парализира местния млечен сектор
За сметка на предвижданията за производството на маслодайни култури
Търговци завишиха очакванията си за реколтата от зърно в ЕС
Доставките на рапица от трети страни остават на нивото от миналия сезон
Вносът на продукти от рапица в ЕС е наряснал рязко
В унисон с предварителните планове за разделянето на DowDuPont
Corteva Agriscience пуска акциите си на борсата в Ню Йорк в началото на юни
На фона на подобреното състояние на посевите
Интензивните валежи вдигат прогнозите за пшевичната реколта в основните производителки в ЕС
Свързани материали
Виж
Пъстра яхния
Доматена яхния
Постно
Млечна яхния от зелен лук
Яхния
Свинско със спанак
Постна рецепта
Вегeтарианска попска яхния
Лучена яхния с пиле
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам