Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.12.2017 г.

Свинска яхния по градинарски

Почистваме чушките от дръжките и семенната част и ги нарязваме на тънки пръстенчета. Почистваме и измиваме месото. Нарязваме го на хапки, прибавяме чушките, наливаме вода, колкото да покрие продуктите, и слагаме ястието на огъня. Когато месото започне да омеква, прибавяме ситно нарязания лук, олиото, червения пипер и сол на вкус. Захлупваме и продължаваме да варим на тих огън, докато месото омекне напълно. Непосредствено преди да отстраним от огъня прибавяме счукания чесън.

Продукти: 800 г шарено свинско месо, 500 г зелени пиперки, 5 глави лук, 1 к.ч. олио, 1 ч.л. червен пипер, 5-6 скилидки чесън, сол.

Свинска яхния по градинарски
9027
 

Последни материали
Виж
Заради активното растящото търсене и свиването на производството
Германски експерт очаква поскъпване на растителните масла през сезона
БАБХ изигра посредническа роля в преговорите между двете страни
Турция разреши влизането на камиона с румънски крави на своя територия
Спрямо търга в Йордания от тази седмица обаче зърното поевтиня
Българската пшеница печели и търга в Алжир при слаб ръст на цените
За обществено обсъждане по настоящия стратегически план
Пуснаха насоките за кандидатстване по интервенции за нови, малки и млади стопани
Седмичен обзор на ССБ
На борсата в София хлебна пшеница от тазгодишна реколта се продаде на 545,00 лв./тон
С промени в Наредба № 3 от 2023 г.
Регламентира се възможността за допълнителни проверки на площите с частични несъответствия
Свързани материали
Виж
Зрял фасул с бекон
Яхния с бъбреци
Зелен фасул с прясно мляко
Студена яхния от зрял фасул
Картофена яхния с ориз
Бързо, лесно и вкусно
Яхния с наденица и гъби
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини