Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.12.2017 г.

Свинска яхния по градинарски

Почистваме чушките от дръжките и семенната част и ги нарязваме на тънки пръстенчета. Почистваме и измиваме месото. Нарязваме го на хапки, прибавяме чушките, наливаме вода, колкото да покрие продуктите, и слагаме ястието на огъня. Когато месото започне да омеква, прибавяме ситно нарязания лук, олиото, червения пипер и сол на вкус. Захлупваме и продължаваме да варим на тих огън, докато месото омекне напълно. Непосредствено преди да отстраним от огъня прибавяме счукания чесън.

Продукти: 800 г шарено свинско месо, 500 г зелени пиперки, 5 глави лук, 1 к.ч. олио, 1 ч.л. червен пипер, 5-6 скилидки чесън, сол.

Свинска яхния по градинарски
9107
 

Последни материали
Виж
Важно за овощарите!
Просветляване на короната на овощните дървета според правилата
Решения на Министерския съвет
И в отчета на кабинета за 2024 г. пише, че до 2028 г. в България ще се напояват 8 милиона декара
С влизането в сухопътния Шенген
НАП увеличава проверките върху стоките с висок фискален риск в страната и на местата за разтоварване
Нещо като прогноза
Дали напояването ще стане приоритет на фермерските битки, това е въпросът на 2025 година!
Предпазвайки ги от ниските температури и зимните заболявания
Снегът осигури идеални условия за пшеницата в Сърбия
Количествата са равни на 5 дванадесети части от годишната митническа квота
Определени са нови квоти за внос на яйца и захар от Украйна в ЕС до 5 юни
Свързани материали
Виж
Леща по индийски
Зрял фасул с бекон
Яхния с бъбреци
Зелен фасул с прясно мляко
Студена яхния от зрял фасул
Картофена яхния с ориз
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини