Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
21.11.2017 г.

Кашник с праз

Измиваме картофите и ги сваряваме цели. Обелваме ги и ги намачкваме. Нарязваме праза на кръгчета и го размесваме с картофите. В отделен съд сгорещяваме олиото. Зачервяваме го с червения пипер и го изсипваме при картофите. Разбъркваме, разреждаме с прясното мляко и малко вода, посоляваме на вкус и запичаме в умерена фурна. 

Продукти: 3 стръка праз, 7-8 картофа, 1 к.ч. олио, 11/2 к.ч. прясно мляко, черен пипер, сол.

Кашник с праз
8216
 

Последни материали
Виж
Нормативни промени
Важни изисквания за пръсканията срещу мухи и вредители във фермите
Митата на Тръмп само задълбочават проблема
Цените на яйцата на дребно в САЩ продължават да чупят рекорди
Проекти на МРРБ
Евросредства за селския и културен туризъм в Северозападна България
Решения на Министерския съвет
Одобрена е наредбата за конфитюри и мармалади
Отново е закупено половината планирано количество при слаб спад в цената
Българската пшеница този път не успя да спечели търга в Йордания
Решения на Министерския съвет
Такси, които ще се плащат при вписването на фалити
Свързани материали
Виж
Сериозни промени в цените на селскостопански продукти в Германия
Полезни съвети
Режем картофите, когато няма достатъчно посадъчен материал
Актуални данни от МЗХ
През 2024 г. сме произвели 128 хиляди тона домати и само 114 хил. т картофи
Пълнени пиперки с извара
Въпреки това зеленчукът остава по-скъп от този период на миналата година
Влошаващото се качество натиска цените на картофите в Украйна
Предстои тридневен семинар на картофопроизводителите във Велинград
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини