Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
21.11.2017 г.

Кашник с праз

Кашник с праз

Измиваме картофите и ги сваряваме цели. Обелваме ги и ги намачкваме. Нарязваме праза на кръгчета и го размесваме с картофите. В отделен съд сгорещяваме олиото. Зачервяваме го с червения пипер и го изсипваме при картофите. Разбъркваме, разреждаме с прясното мляко и малко вода, посоляваме на вкус и запичаме в умерена фурна. 

Продукти: 3 стръка праз, 7-8 картофа, 1 к.ч. олио, 11/2 к.ч. прясно мляко, черен пипер, сол.

778
Коментари (0)
Напиши коментар
Последни материали
Виж
Обзор на Софийска стокова борса АД за 13-15 декември 2017 година
Фуражната пшеница поскъпва минимално на борсата
Практика
Колко органични торове и микроелементи съдържат листата и стъблата на цвеклото
Остава неясно можем ли още да ги използваме и за мезе към нея
В САЩ вече произвеждат бирата за по-добър вкус направо с картофите
Класическо вкусно ястие
Гювеч със свинско и кисело зеле
Седмична ценова справка
Цени на цяло агне по региони
Цени на яйца на едро и дребно по региони
Цените на яйцата в страната остават високи
Свързани материали
Виж
Остава неясно можем ли още да ги използваме и за мезе към нея
В САЩ вече произвеждат бирата за по-добър вкус направо с картофите
Промени в транспортните правила свиват продажбите на картофи в САЩ
Практика
От какво зависи трайността на кореноплодните зеленчуци
Сложете картофи и бобови между дърветата
Рекордна реколта от картофи в Северозападна Европа
Полезни съвети
Проверени принципи и малки хитрости при съхраняването на картофите
Приятели на SINOR.bg: Стоматолог, София/    Професионална техника /    Градинска техника /    Книжарница /    АГРОВЕСТНИК /    
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2017

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам