Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Чорба от зелев сок с кюфтенца

Синор.БГ / 27.10.2017 г.

Омесваме каймата с малко вода и черен пипер на вкус и оформяме малки кюфтенца. Отделно в сгорещеното олио запържваме ситно нарязания праз. Поръсваме червения пипер, разреждаме със зелевия сок и водата и оставяме супата да заври. Прибавяме  приготвените кюфтенца и варим с тях още 20 мин. Десетина минути преди да свалим от огъня слагаме и ориза. Подправяме готовата чорба с черен пипер.

Продукти: 250 г кайма, 2 стръка праз, 1 к.ч. ориз, 1 ч.ч. зелева чорба, 4 с.л. олио,  6 ч.ч. вода, 1 с.л. брашно, 1 ч.л. червен пипер, черен пипер.

Чорба от зелев сок с кюфтенца
7652
 

Последни материали
Виж
За сезони 2025 и 2026 г.
Цената на поливната вода е утвърдена от Георги Тахов
Вносът е три пъти по-голям от експорта
С 21% е намалял за година българският износ на сирене и извара
Директор в в Европейската комисия
Милушев: Новата ОСП ще бъде проблем не за фермерите, а за администрацията
Благодарение на ръста на добивите при отглежданите в прериите култури
Канада прибра рекордни реколти от пшеница и рапица
При по-слабото предлагане и повишаването на цените на слънчогледовото масло
Слънчогледът в Украйна продължава постепенно да поскъпва
Само компании с 5000 служители ще продължат да ги следват
Над 80% от европейските фирми ще бъдат освободени от досегашните зелени правила
Свързани материали
Виж
Бобена чорба с пушени свински ребра
Чорба от агнешки дреболии
Чорба от агнешки бял дроб и сърца
Курбан чорба от пиле
Боб чорба с киселец
Чорба от зелев сок с кюфтенца
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини