Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
27.10.2017 г.

Чорба от зелев сок с кюфтенца

Чорба от зелев сок с кюфтенца

Омесваме каймата с малко вода и черен пипер на вкус и оформяме малки кюфтенца. Отделно в сгорещеното олио запържваме ситно нарязания праз. Поръсваме червения пипер, разреждаме със зелевия сок и водата и оставяме супата да заври. Прибавяме  приготвените кюфтенца и варим с тях още 20 мин. Десетина минути преди да свалим от огъня слагаме и ориза. Подправяме готовата чорба с черен пипер.

Продукти: 250 г кайма, 2 стръка праз, 1 к.ч. ориз, 1 ч.ч. зелева чорба, 4 с.л. олио,  6 ч.ч. вода, 1 с.л. брашно, 1 ч.л. червен пипер, черен пипер.

Чорба от зелев сок с кюфтенца
1372

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
При ежегодно увеличаване на потребителското одобрение
Фурор на биопродуктите на изложението Вкусове от Италия 2018 в Пловдив
Френският министър на земеделието поздрави България за успешния старт на председателството
Румен Порожанов откри българския щанд на изложението за животновъдство SIA в Париж
Заради проблем при пакетирането
Финландски производител изтегля детски млечен продукт от местния пазар
Загубата на пазари е за сметка на Русия и Франция
Силната конкуренция на международните пазари свива износа на пшеница от Румъния
Заедно с блендовете с международни
Местните сортове са още един шанс за българските вина
Пазарът на свине за клане се възстановява, котировките се покачват
Дългоочакван обрат в развитието на пазара на свинско месо в ЕС
Свързани материали
Виж
Ястие със свинско
Куркудена чорба
Чорба от патладжани
Агнешка чорба
Калугерска рибена чорба
Чорба от черноморски сафрид
Класика
Телешка шкембе чорба
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Професионална техника | Градинска техника | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам