Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пържола с яйца на очи

Синор.БГ / 22.03.2017 г.

Начукваме пържолите, за да ги изтъним, поръсваме ги със сол, лимонов сок и черен пипер, овалваме ги в брашното и ги изпържваме в сгорещената мазнина. Отделно изпържваме яйцата на очи, като върху всеки жълтък слагаме по едно зрънце черен пипер. Слагаме върху всяка пържола по едно яйце, сгорещяваме маслото и поръсваме с него белтъците и пържолите. 

Продукти: 5 пържоли, свински, 1 к.ч. брашно, 1 к.ч. разтопена мазнина, 30 г краве масло, 5 яйца, 5 зърна черен пипер, смлян черен пипер, лимонов сок, сол.

Пържола с яйца на очи
10728
 

Последни материали
Виж
Субсидиите са и за тези в преход
Биологичните пчелари получиха над 14 млн. лв. субсидии
Само 933 земеделци се възползват от помощта
ДФЗ преведе на застрахованите фермери до 70% от стойността на полиците
Те са под марката Слънчо
БАБХ установи наднормено количество арсен в детски био каши
Новите ставки влизат в сила днес и ще важат през следващите 5 години
Китай понижи антидъмпинговите мита върху вноса на свинско от ЕС
България е сред тях
Евростат, 2025 г.: Само в 8 страни производителността на труда в аграрния сектор е намаляла
Културите, които засяга
Кафявата мраморна миризливка – опасен инвазивен вредител
Свързани материали
Виж
Пържоли с кисело зеле
Пуешки пържолки с гъби и сметана – идеални за уикенд вечеря
Пържоли по унгарски
Глоба за търговския обект, продал пържолата с игла в София
Панирани пържоли
Лесно и вкусно
Задушени пържоли с бира
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини