Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.03.2017 г.

Пържола с яйца на очи

Начукваме пържолите, за да ги изтъним, поръсваме ги със сол, лимонов сок и черен пипер, овалваме ги в брашното и ги изпържваме в сгорещената мазнина. Отделно изпържваме яйцата на очи, като върху всеки жълтък слагаме по едно зрънце черен пипер. Слагаме върху всяка пържола по едно яйце, сгорещяваме маслото и поръсваме с него белтъците и пържолите. 

Продукти: 5 пържоли, свински, 1 к.ч. брашно, 1 к.ч. разтопена мазнина, 30 г краве масло, 5 яйца, 5 зърна черен пипер, смлян черен пипер, лимонов сок, сол.

Пържола с яйца на очи
10303
 

Последни материали
Виж
Как да се справим с паякообразните акари по краставиците?
Над половината от доставените през първото полугодие идват от Турция
Нарасналият 11 пъти внос на яйца в САЩ свали цените им с 64 на сто
С 6 месеца пък е удължено лицензирането на вноса от Украйна
Румъния удължи с 3 месеца ограничението върху надценките на основни храни
Недостатъчното предлагане в страната подгря здраво цените
Китай е договорил 25 на сто от възможния износ от новата реколта ечемик в Украйна
Как зеленчуците поскъпват 4 пъти от полето до рафта
Братята Кумчеви: Без субсидии и без мрънкане работим за 5 търговски вериги от 5:30 до 18 ч
Сред историческите обекти е лятната резиденция на княз Александър Батенберг
Междуведомствена работна група обсъди опазването на културното наследство на територията на ДП „Кабиюк“
Свързани материали
Виж
Пържоли по унгарски
Глоба за търговския обект, продал пържолата с игла в София
Панирани пържоли
Лесно и вкусно
Задушени пържоли с бира
От спокойни крави
Пържола за 3 000 евро
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини