Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пържола с яйца на очи

Синор.БГ / 22.03.2017 г.

Начукваме пържолите, за да ги изтъним, поръсваме ги със сол, лимонов сок и черен пипер, овалваме ги в брашното и ги изпържваме в сгорещената мазнина. Отделно изпържваме яйцата на очи, като върху всеки жълтък слагаме по едно зрънце черен пипер. Слагаме върху всяка пържола по едно яйце, сгорещяваме маслото и поръсваме с него белтъците и пържолите. 

Продукти: 5 пържоли, свински, 1 к.ч. брашно, 1 к.ч. разтопена мазнина, 30 г краве масло, 5 яйца, 5 зърна черен пипер, смлян черен пипер, лимонов сок, сол.

Пържола с яйца на очи
10399
 

Последни материали
Виж
Предстоящо
Първи празник на лютеницата в Първомай - на 4 октомври
Сезонните прегледи поскъпват повече от годишните
Нов скок в таксите за земеделската техника – до 3 пъти по-скъпи прегледи
Решения
На 17 септември ще бъде обявена структурата на Националния борд по водите
Собственик на „Брягово милк“ ЕООД
Александър Алексиев: Масовата ваксинация ще унищожи гръбнака на овцевъдството
Чудо няма да стане
Симеон Караколев: Всеки ден имаме заразено стадо. Докога?
Последните търгове са за имоти в Силистра, Търговище, Кюстендил
Държавата пуска на търг земя от бившите кооперативи – без ограничения за купувачи
Свързани материали
Виж
Пържоли по унгарски
Глоба за търговския обект, продал пържолата с игла в София
Панирани пържоли
Лесно и вкусно
Задушени пържоли с бира
От спокойни крави
Пържола за 3 000 евро
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини