Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пържола с яйца на очи

Синор.БГ / 22.03.2017 г.

Начукваме пържолите, за да ги изтъним, поръсваме ги със сол, лимонов сок и черен пипер, овалваме ги в брашното и ги изпържваме в сгорещената мазнина. Отделно изпържваме яйцата на очи, като върху всеки жълтък слагаме по едно зрънце черен пипер. Слагаме върху всяка пържола по едно яйце, сгорещяваме маслото и поръсваме с него белтъците и пържолите. 

Продукти: 5 пържоли, свински, 1 к.ч. брашно, 1 к.ч. разтопена мазнина, 30 г краве масло, 5 яйца, 5 зърна черен пипер, смлян черен пипер, лимонов сок, сол.

Пържола с яйца на очи
10546
 

Последни материали
Виж
Първи стъпки преди Регламента
Съветът и Европарламентът се разбраха за правила за новите геномни техники
Решения на Министерския съвет
Ново управленско звено и ключови промени в ДФ „Земеделие“
Програма за 2026 г.
Обучения за бизнеса ще се провеждат от Центъра за оценка на риска
Адванс Терафонд
И фондовете за земя понижават рентите заради слабите добиви
Промяна в Закона за защита на растенията
Проект: Работници без средно образование да могат да третират с пестициди
Предстоящо
Форум за агроиновациите във фермите събира земеделците в Стара Загора
Свързани материали
Виж
Пуешки пържолки с гъби и сметана – идеални за уикенд вечеря
Пържоли по унгарски
Глоба за търговския обект, продал пържолата с игла в София
Панирани пържоли
Лесно и вкусно
Задушени пържоли с бира
От спокойни крави
Пържола за 3 000 евро
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини