Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.03.2017 г.

Пържола с яйца на очи

Начукваме пържолите, за да ги изтъним, поръсваме ги със сол, лимонов сок и черен пипер, овалваме ги в брашното и ги изпържваме в сгорещената мазнина. Отделно изпържваме яйцата на очи, като върху всеки жълтък слагаме по едно зрънце черен пипер. Слагаме върху всяка пържола по едно яйце, сгорещяваме маслото и поръсваме с него белтъците и пържолите. 

Продукти: 5 пържоли, свински, 1 к.ч. брашно, 1 к.ч. разтопена мазнина, 30 г краве масло, 5 яйца, 5 зърна черен пипер, смлян черен пипер, лимонов сок, сол.

Пържола с яйца на очи
10212
 

Последни материали
Виж
Проблем е недостигът на хидроинженери
14 студенти по „Хидростроителство“ ще могат да получат стипендии от „Напоителни системи“
Българското вино е на световно ниво
42 винопроизводителя в Пловдив са произвели над 5 млн. литра червени вина и над 3 млн. литра бели
Въпреки очевидно високите цени на поредния търг
Тайван упорито се придържа към вноса на хлебна пшеница само от САЩ
Отчет на държавната агенция
Близо за месец са изстреляни 4 024 ракети срещу градоносни облаци
Масов отказ да садят картофи
МЗХ
Напомняне - до 10 дни след градушките подайте сигнал за оглед!
Свързани материали
Виж
Пържоли по унгарски
Глоба за търговския обект, продал пържолата с игла в София
Панирани пържоли
Лесно и вкусно
Задушени пържоли с бира
От спокойни крави
Пържола за 3 000 евро
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини