Начало » Новини » Света
18.09.2016 г.

DuPont с престижна награда в САЩ за кариерно развитие и техническо обучение

Отличници

Американската Асоциация за кариерно развитие и техническо обучение обяви, че концернът DuPont е сред получателите на  наградата „Компания на годината”, съобщи електронното издание Agri Marketing. Официалното връчване на наградата е насрочено за 30 ноември в Лас Вегас.

Асоциацията е най-голямата организация с нестопанска цел в САЩ, посветила дейността си на поощряване на обучението, което подготвя млади и стари за успешно кариерно развитие. Наградата се връчва на компании и организации, доказали своята ангажираност към кариерното развитие и техническото обучение чрез сътрудничеството си и постоянната подкрепа на професионалистите.

От над 200 години DuPont разработва иновации за преодоляване на предизвикателствата в световен мащаб, се посочва в изявлението на борда на директорите на асоциацията. В сътрудничество с американската Национална асоциация на преподавателите в селското стопанство (НАПСС) и Националната фондация „Бъдещите фермери на Америка” (НФБФА), компанията е лидер в разпростарнението на научно познание, базирано на изследвания, чрез улесняване на достъпа до селскостопанско обучение, се добавя там. „DuPont е наясно, че преподавателите в селското стопанство имат ключова роля за развитието на обучаващите се, които ще се превърнат в следващите иноватори и водачи в областта. Тяхната подкрепа помага на преподавателите в селското стопанство във всички щати да осигурят на студентите висококачествен образователен опит в науката, математиката и грамотността изобщо в приложния аспект на селскостопанската дейност”, заяви Джей Джакман, изпълнителен директор на НАПСС.

Водещата програма на DuPont за селскостопанско обучение е Националната школа на пътуващите селскостопански преподаватели. Обучението продължава една седмица, а целта му е да помогне на учителите да обогатят научните си познания в областта на селскостопанското образование и да се запознаят с последните изследвания в областта. Това е най-старата национална програма за професионално развитие в селскостопанското образование, улесняваща приемането на науката, технологиите, инженерните постижения и математиката в селското стопанство. В сътрудничество с НАПСС концернът подкрепя преподавателите, разширявайки достъпа до школата със селскостопански програми на национално и щатско ниво чрез семинарите на своя Институт за селскостопански науки, Националната програма за обучение на бъдещите преподаватели по селскостопански науки и Изследователските институти за селскостопански науки. Тези програми подкрепят преподавателите по селскостопански науки на всеки етап от кариерното им развитие и им помагат да прилагат методология и научна логика, базирана на изследванията. Съвместно с НФБФА DuPont подкрепя стремежа към образование в селскостопанската област чрез спонсорирането на различни програми като например „Феремерите на новия век” – едноседмичен семинар, предлагащ изпреварващо обучение в настоящото научно познание, технологии и управление на компании за обучаващите се в колежи.

В DuPont работят активно и за насърчаване на талантливи младежи при навлизането им в преподавателските професии в селскостопанските науки чрез спонсорирането на кампанията на НАПСС „Национално селскостопанско обучение”.

DuPont с престижна награда в САЩ за кариерно развитие и техническо обучение
4737
 

Последни материали
Виж
С насърчаване на вътрешното производство на маслодайни култури
Индия ще намалява вноса на растителни масла с милиардна инвестиция
Сумите не могат да надхвърлят 80 на сто от стойността на проекта
Субсидират фермерите в Молдова с до 40 000 евро за инвестиции в почвена защита
В Момин проход е съставен акт за 7 кубика немаркирани дърва за огрев
Задържаха джип и каруца с незаконна дървесина в Самоковско
От БАБХ припомнят на ловците да изпращат проби от месото за изследване
Открива се груповият лов на дива свиня и на местен дребен дивеч
Заради несъответствия с нормативните изисквания в областта на храните
ОДБХ-Враца спря дейността на кулинарен магазин в града
Усилената охрана на нивата привлякла вниманието на полицаите
В Гърция откриха плантация с 8000 растения канабис, скрити сред царевица
Свързани материали
Виж
Новата компания е световен лидер в два големи, атрактивни пазара - семена и растителна защита – със солидна основа за разширяване на дигиталните възможности. Стартира търговия под символа CTVA
Corteva Agriscience завърши отделянето от DowDuPont, за да създаде водеща, независима, глобално изцяло селскостопанска компания
От 2019 г. новата компания Corteva agriscience™ обединява силата на Pioneer, DuPont и Dow в услуга на земеделците
Заради разработването на уникани и ефективни технологии и налагането им на пазара
Включиха DuPont в престижна класация за иновативност за седма година поред
Компанията очаква ръст в млечния бранш през следващите 5 години
DowDuPont влага 8,6 милиона долара в склад за дълбоко замразяване на закваски в Германия
В процеса на изграждане е като самостоятелна и независима компания
Земеделският бизнес на DowDuPont™ става Corteva Agriscience™
Съдебни спорове
DowDuPont победи Monsanto в патентен спор
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини