Начало » Новини » Страната
28.02.2018 г.

Земеделският бизнес на DowDuPont™ става Corteva Agriscience™

В процеса на изграждане е като самостоятелна и независима компания
Земеделският бизнес на DowDuPont™ става Corteva Agriscience™

Отделът за земеделие на DowDuPont™, създаден през 2017 г. чрез сливането на Dow AgroSciences, DuPont Crop Protection и DuPont Pioneer, обяви новото име на планираната земеделска компания: Corteva Agriscience™. През второто тримесечие на 2019 г. отдел "Земеделие" ще се превърне в независима земеделска компания, която ще e с името Corteva Agriscience™

В същността на новото име е заложена комбинация от думите: „сърце" и „природа". 

Corteva Agriscience ™ въплъщава целите на компанията да обогатява и работи за подобряване живота на хората, които произвеждат и тези, които консумират, като гарантира напредък, по-добро бъдеще и по-висок стандарт за поколенията.

„Това е началото на едно вълнуващо пътешествие", каза Джеймс С. Колинс, главен изпълнителен директор на отдел „Земеделие" на DowDuPont. 

Corteva Agriscience™ обединява три бизнеса с дълбоки връзки и отдаденост на успеха на поколения фермери. Новото ни име изразява признателност към нашата история и същевременно изразява ангажираност за повишаване производителността на земеделските производители и гарантиране на здравословна и качествена храна за хората. С най-балансираното портфолио от продукти в сектора, почти век агрономически опит и несравними иновационни възможности, Corteva Agriscience™ ще се превърне във водеща компания в областта на селското стопанство, фокусирана върху съвместната работа с всички работещи в сферата за осигуряване на здравословно изхранване на населението".

Corteva Agriscience™ обединява DuPont Crop Protection, DuPont Pioneer и Dow AgroSciences за създаване на самостоятелна селскостопанска компания с водещи позиции в селекцията на нови хибриди и сортове, препарати за растителна защита  и дигитални технологии, които ще улеснят работата на земеделските производители.

Новата компания притежава възможно най-добрите модерни технологии, иновации, научноизследователска и развойна дейност, които ще я направят уникална, за да осигури възможности за подобряване производството, осигуряването на здравословна храна за населението, опазване на околната среда и природните ресурси.

„Ние ще продължим да инвестираме в някои от най-известните и престижни марки в селското стопанство: Pioneer®, Mycogen®, както и в новите като Brevant™ семена, иновативните РЗ продукти като фунгицида Aproach® Prima и хербицида Quelex™, които ще внедрим в практиката чрез нашите добре разработени канали и иновативни технологии ", каза Колинс.

При обявяването на фирменото наименование, планираната земеделска компания, представи марката Corteva Agriscience™ и логото на новата компания на най-големия конгрес и търговско изложение в САЩ - Commodity Classic, 2018.

Корпоративният щаб на новата компания ще се намира в Уилмингтън, щата Делауеър и ще управлява ключови корпоративни дейности. Офисите в Джонстън, Айова и Индианаполис, Индиана, ще служат като глобални бизнес центрове с водещи бизнес стратегии, функции за управление на бизнеса, научноизследователска и развойна дейност, световна верига за доставки и възможности за продажби и маркетинг.

DowDuPont ще популяризира новата марка чрез провеждане на поредица от събития за отдаване със значимото внимание на това, което е постигнато до сега и това, какво искаме да постигнем в бъдеще.

 

За DowDuPont

DowDuPont е холдингова компания, съставена от The Dow Chemical Company и DuPont с цел да формират силни, независими публично търгувани компании в областта на селското стопанство, материалите и специалните продукти, които ще ръководят своите индустрии чрез продуктивни, научно-обосновани иновации, за да отговорят на нуждите на клиентите и да подпомогнат за решаването на глобалните предизвикателства. 

За повече информация, моля, посетете www.dow-dupont.com.

Следвайте Corteva Agriscience™ във FacebookInstagramLinkedInTwitter и YouTube.

Земеделският бизнес на DowDuPont™ става Corteva Agriscience™
13139
 

Последни материали
Виж
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 26 април – 2 май 2024 година
Остава опасността от слани във високите полета на западна България
За незаконно овладяване на държавни поземлени участъци
Украинският земеделски министър подаде оставка заради корупционни обвинения
Призив за подкрепа
Бедствието с градушките роди съпричастност от фермери към фермери
Ще се представят над 100 производители
Безплатни 100 000 фиданки ще раздадат на фестивала „Семе българско”
Защо цветовете на разсада падат след засаждане на постоянно място?
Фермерите настояват за промени в Закона за застраховането
Градушка унищожи лозя и рози в село Баня, застраховките важат от първи май
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини