Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
03.02.2016 г.

Чорба от агнешки чревца с повече чесън и лук

Обръщаме внимателно червата, измиваме ги добре и ги сплитаме на плитка. Пущаме плитките във вряща вода до побеляване. Изливаме водата, а червата нарязваме на дребно. Нарязваме на дребно лука и чесъна и ги запържваме в маслото до порозовяване. Прибавяме нарязаните чревца и брашното, разбъркваме и наливаме необходимото количество вода. Посоляваме и оставяме чорбата да поври. Накрая прибавяме ситно нарязания джоджен.

Продукти: 500 г агнешки чревца, 100 г пресен лук, 100 г пресен чесън, 2 с.л. брашно, половин пакетче краве масло, джоджен, сол.

Чорба от агнешки чревца с повече чесън и лук
6994
 

Последни материали
Виж
Статистика
Продължава процесът на намаляване и застаряване на населението на България
Важно!
ЕК с препоръки към България в областта на енергетиката и климата
Поляците отблокираха границата с Украйна
Плащанията ще станат още днес
Плащат протеиновите култури с по-висока ставка от 2022 г.
Актуалният доклад за 2022 г. показва ръст в остатъчните вещества само при зеле, домати, марули, ечемик
С 25% повече храни в ЕС се проверяват за пестициди
Защо стволовете на овощните дървета се покриват с лишеи и мъхове?
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини