Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
16.04.2015 г.

Скумрия с бира

Вкусно, здравословно и евтино

Измиваме и почистваме рибата. Срязваме ги на две по дължина, овкусяваме с черен пипер и сол, нареждаме ги в тавичка и ги заливаме с бирата. Оставяме рибите така 1 час, отцеждаме ги и поръсваме с останалите подправки. Печем на предварително загрята намаслена скара, като от време на време ръсим с бирата, в която са киснали.

Продукти: 3 скумрии, 500 милилитра (бутилка бира), соев сос, девесил, босилек, джоджен, черен пипер, сол.

Скумрия с бира
9130
 

Последни материали
Виж
Подписан е протокол за фитосанитарните изисквания при износ на шафран към Китай
България и Китай ще работят интензивно за ускоряване на процедурите за внос на земеделски и хранителни продукти в Китай
С бюджет над 5,8 млн. лева
От 1 до 8 юли ще има втори прием по интервенциите за лозаро-винарския сектор
Любимата храна на японците поскъпна над 2 пъти
Японският министър на земеделието подаде оставка заради шега с ориза
Важно!
До края на юни кабинетът ще приеме два закона, свързани с агросектора
Европейският парламент вдигна с 50% митата за торове от Русия и Беларус
ИАГ
Висока оценка за опазване на местообитанията в българските гори
Свързани материали
Виж
Над 340 килограма риба е върната обратно във водата
Извадиха поредните километри бракониерски мрежи от бургаски язовир
Програмата е одобрена през 2023 г.
Първи плащания от 1,5 млн. лева по рибарската програма до 2027 г.
От 15 април 2025 г. влиза в сила забраната за улов на риба
Заплатите в риболовния бранш на Русия са два пъти по-високи от средната заплата в икономиката
Малко повече от една трета от общото производство на аквакултури в ЕС са миди
Важно за корабопритежатели и риболовци
Готвят нови тарифи за рибарите, приходите в хазната ще се вдигнат с 3 млн. лв.
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини