Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Скумрия с бира

Вкусно, здравословно и евтино
Синор.БГ / 16.04.2015 г.

Измиваме и почистваме рибата. Срязваме ги на две по дължина, овкусяваме с черен пипер и сол, нареждаме ги в тавичка и ги заливаме с бирата. Оставяме рибите така 1 час, отцеждаме ги и поръсваме с останалите подправки. Печем на предварително загрята намаслена скара, като от време на време ръсим с бирата, в която са киснали.

Продукти: 3 скумрии, 500 милилитра (бутилка бира), соев сос, девесил, босилек, джоджен, черен пипер, сол.

Скумрия с бира
9832
 

Последни материали
Виж
До 6 март 2026 година
Начало на приема за екологични инвестиции в земеделието
ДФЗ
Изпратeни са писмата за биофермерство и агроекология, проверете в СЕУ!
ДФЗ
Лозари получават 2,2 млн. лв. за борба с вредителите
Заместник председател на Българската аграрна камара
Димитричка Търпанова: Не трябва да проспиваме 2026 г., решаваща е за агробизнеса
Анализ за пазара във фокуса на властите
Тахов: Кооперирането и късите доставки на храни носят справедливост за стопаните
Изследователският център на ЕК
България е сред най-засегнатите от горски пожари държави в ЕС през 2024 г.
Свързани материали
Виж
Натискът върху рибните запаси в Средиземно море и Черно море е намален наполовина
Тазгодищният улов е необичайно беден, а по пазарите е пълно с вносна риба
Ще посрещнем ли Никулден без българска риба на трапезата
Цените предимно се задържат на нивото от миналата година
Шаран, толстолоб и таранка са най-търсените риби в Плевен преди Никулден
Започнаха проверки на всички обекти за продажба и добив на риба в страната
За пет проекта
ДФЗ плати 2,2 млн. лв. по Рибарската програма, над половината са за ИАРА
Размерът им не се променя
Таксите за растителна защита и за улов на риба минават в евро
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини