Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
02.04.2015 г.

Будапещенско рагу

Чушките нарязваме на дребни кубчета, рибицата – на средно големи филийки. Наситнения лук запържваме в маслото. Изпържваме и месото от всички страни, прибавяме чушките, натрошеното кубче бульон и 2 с.л. вода. Посоляваме, подправяме с черен пипер и соев сос и задушаваме на слаб огън 10 мин, като разбъркваме често. Поръсваме с настърганото сирене, похлупваме и оставяме на слаб огън. Сервираме с ориз.

Продукти: 400 г червени, жълти и зелени чушки, 400 г рибица, 2 глави лук, 2 с.л. масло, половин кубче бульон, соев сос, 150 г настъргано сирене Гауда (или топено сирене) смлян черен пипер, сол.

Будапещенско рагу
5473
 

Последни материали
Виж
Създава се Институт за иновационни технологии за растително и почвено здраве
Още 200 милиона трябва да осигури държават
Преструктурираха средства на ДФЗ за изплащане на украинската помощ
Цената на едро е добра
В Сливен вече берат череши
Аржентинските фермери настояват за отмяна на експортното мито върху износа на пшеница
Снегът изпочупи младите ластари на малините
Ниските температури нанесоха значителни щети на овошките в Сърбия
Специализирана в търговия с цитрусови и костилкови плодове
Испанска компания залага на производството на ягодови култури в Румъния
Свързани материали
Виж
Рагу със свинско и праз
Рагу с брюкселско зеле
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини