Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
16.01.2015 г.

Рагу със свинско и праз

Разтопяваме маслото, прибавяме нарязания на парчета праз, малко гореща вода, сол и черен пипер. Задушаваме около 40 мин, после слагаме нарязаното на парченца месо и сметаната. Оставяме 10-ина мин на слаб огън. Сервираме с настъргано сирене и черен пипер.

Продукти: 500 г свински бут, 2 кг праз, 40 г масло, 5 с.л. сметана, сирене, червен и черен пипер, сол.

Рагу със свинско и праз
6562
 

Последни материали
Виж
Създава се Институт за иновационни технологии за растително и почвено здраве
Още 200 милиона трябва да осигури държават
Преструктурираха средства на ДФЗ за изплащане на украинската помощ
Цената на едро е добра
В Сливен вече берат череши
Аржентинските фермери настояват за отмяна на експортното мито върху износа на пшеница
Снегът изпочупи младите ластари на малините
Ниските температури нанесоха значителни щети на овошките в Сърбия
Специализирана в търговия с цитрусови и костилкови плодове
Испанска компания залага на производството на ягодови култури в Румъния
Свързани материали
Виж
Будапещенско рагу
Рагу с брюкселско зеле
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини