От брашното, размитата в хладкото мляко мая, растителното масло и 1/2 ч.л. сол се замесва тесто, което се оставя 1 час да втаса. Разстила се в намазана с мазнина тава. Върху него се разпределя равномерно сместа от ситно нарязания лук, настърганите моркови и домати и почистената риба, посолени със сол и червен пипер. Пицата се запича десетина минути в силна фурна, залива се с разбитите с щипка сол яйца и се допича, докато хване червена коричка. Веднага след изваждане от фурната се наръсва с нарязаните на ивички маслини и настъргания кашкавал.
Продукти: 1 ч.ч. (250 г) брашно, 40 мл олио, 1/2 ч.ч. (100 мл) прясно мляко, 15 г мая, сол, 2 глави кромид лук, 170 г дребна риба, 3 домата, 2 моркова, щипка червен пипер, 12 маслини, 60 г кашкавал.