Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пикантни агнешки шишчета с патладжан

Синор.БГ / 18.04.2014 г.

Пасираме чесъна и го смесваме със ситно нарязаните зелени подправки, черен пипер и сол на вкус. Нарязваме месото на късчета, овалваме го в подправките, захлупваме съда и оставяме за 1-2 часа в хладилника. Нарязваме патладжана на кубчета колкото тези от месото, а доматите – на четвъртинки. Нанизваме шишчетата, като редуваме месо и зеленчуци. Намазваме ги с маринатата и печем на предварително загрята и намаслена скара по 5-6 мин от всяка страна.

 

Продукти: 600 г агнешко месо без кости, 2 скилидки чесън, олио, 4 домата, 1 патладжан, копър, джоджен, мащерка, черен пипер, сол.

Пикантни агнешки шишчета с патладжан
5736
 

Последни материали
Виж
Турция изплати над 180 милиона лева помощи за фермерите
Ново огнище на нодуларен дерматит по говедата във Франция
Задържаха камион с кози без ушни марки
Дроб на скара с пушени гърди
Инвестиции за развитие на земеделието и културата в пограничните региони на България, Сърбия и Северна Македония
Подписано е писмо за намерения за вноса на 3,6 милиона тона
Тайван ще закупи пшеница за над 1 милиард долара от САЩ за 4 години
Свързани материали
Виж
Агнешко горски гювеч
За агнешкото се сещаме предимно по празници
И производството, и вносът на яйца у нас расте
От БАБХ твърдят, че стриктно следят за проследимостта на продуктите
Нямат основание твърденията за подвеждане на потребителите с вносното агнешко
БАБХ: Агнешкото задължително да се продава със страна на произход
Доклад на Синор.БГ
Какво се случи през седмицата в земеделието
Овцевъдите призовават месото да се купува директно от производител
От фермата до магазина цената на агнешкото скача над 2 пъти
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини