Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
05.07.2011 г.

Пикантно ястие с кладница и аспержи

Пикантно ястие с кладница и аспержи

Приготвяне: Измитите и нарязани гъби се задушават в собствения си сос. Прибавят се аспержите и разбитите яйца, смесени с нарязаните на хапки пиперки. Сместа се изсипва в огнеупорен съд и се покрива със сиренето. Пече се в слаба фурна 15 минути и се сервира горещо.

Продукти: 250 г гъби, аспержи, 2 яйца, пиперки, холандско сирене.

Пикантно ястие с кладница и аспержи
25975

Последни материали
Виж
Дори сериозното свиване на търсенето няма да предотврати ръста на вноса
Реколтата от пшеница във Великобритания е минимална за 40 години
Индексът на Организацията за земеделие и прехрана е на максимум от юли 2014 година насам
Цените на храните в света се повишават вече 9 месеца поред
Много силно пострадаха животновъдите и производителите на цитрусови плодове
Поне 600 милиона долара са щетите от лошото време за фермерите в Тексас
Обзор на Софийска стокова борса АД за периода 2-5 март 2021 година
Втора седмица никой не търси хлебна пшеница на борсата
През 2020 година в стойностно изражение
Турция е увеличила производството на селскостопанска продукция с 20 на сто
Противно на всички очаквания и досегашни наблюдения
Меката зима подобри значително състоянието на есенниците в Русия
Свързани материали
Виж
Част 2
Гъбни болести, поразяващи пониците, корените и стъблената основа на житните
Гъбни болести, поразяващи пониците, корените и стъблената основа на житните
Гъбни болести, застрашаващи житните посеви със слята повърхност
Важно за градинаря
Болести по съхраняваните клубени и кореноплодни
Гъби със зарзават в пръстен гювеч
При пропуски в растителната защита болестите не прощават!
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам