Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
14.12.2022 г.

Празена чорба със зелев сок

Празена чорба със зелев сок

Нарязания ситно праз задушаваме до омекване в мазнината и малко вода, поръсваме с червения пипер и доливаме с 4 чаени чаши зелев сок и 3 чаени чаши вода. След завиране прибавяме ориза. Варим до сваряването му. Посоляваме на вкус и поръсваме с чубрица.

Продукти: 5 стръка праз, 2 с. л. ориз, 5 с. л. олио, 1 ч. л. червен пипер, чубрица и сол на вкус.

Празена чорба със зелев сок
7797
 

Последни материали
Виж
Съвет на ЕС по земеделие: България и 14 държави-членки поискаха по-висок таван на de minimis
ДФЗ преведе 31 млн. лева на над 14 хил. стопани с протеинови култури
Съюза на енолозите проведе конференция „Преглед на гроздоберна реколта 2023“
Статистика
Продължава процесът на намаляване и застаряване на населението на България
Важно!
ЕК с препоръки към България в областта на енергетиката и климата
Поляците отблокираха границата с Украйна
Свързани материали
Виж
На 22 март отбелязваме Световния ден на водата
Априлци кани производители и гости на празник на сланината и ракията
Почти 90 на сто търсят хранителни стоки с по-ниски цени
Гърците се затрудняват с покриването на разходите си по празниците
Честито!
На 14 декември поздравяваме ветеринарните лекари с професионалния им празник!
„Празника на пелина“ ще се проведе тази събота в село Змейово
Министър Вътев поздрави бизнеса по повод Деня на хранителната промишленост
Усилено се работи по новия закон за търговията с храни
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини