Европейските дилъри на Rostselmash отчитат успешен сезон

Оптиком увеличи три пъти пазарния дял на руски комбайни

18.09.2018 г.

Европейските дилъри на Rostselmash отчитат успешен сезон

Редовната годишна среща на европейските дилъри на руския концерн Rostselmash, производител на зърнокомбайни и други земеделски машини, се проведе на 13-14 септември в немския курортен комплекс Mark Brandenburg в околностите на Берлин.

Представителите на бранда от Полша, България, Унгария, Германия, Румъния, Словакия, Молдова, Литва, Латвия и други европейски държави бяха поздравени от ръководството на Rostselmash с постигнатите резултати през изтеклата стопанска година, като сред тях бяха отличени компаниите Оптиком и Korbanek, съответно за отличните им постижения в продажбите на зърнокомбайни на пазарите в България и Полша. Благодарение на усърдната работа и успешна маркетингова политика на екипа на Оптиком пазарният дял на зърнокомбайните Rostselmash в България през изминалия сезон 2017-2018 е увеличен 3 пъти в сравнение с предходните години. Успехът е закономерен резултат от вложенията и постоянството,от професионализма и поддържане на високите стандарти в работата във всички направления през нелекия жътвен сезон.

 Амбициите за още по-успешно представяне и за предстоящата стопанска година бяха потвърдени и в последвалите индивидуални срещи на представителите на дилърите с ръководителите на дирекциите Търговия, Маркетинг, Сервиз и Резервни части в Rostselmash, които от своя страна изразиха готовност за подкрепа в постигане на общата цел – максимална удовлетвореност на клиентите.

След дилърската среща българските участници посетиха и регионалното агроизложение MeLaкрай Рощок, на което бяха представени Rostselmashи други значими брандове агро-техника, както и сектор за живи животни – от кокошки и зайци до крави, коне, бикове и др.



Sinor.BG

Споделяне на сайта