Начало » Новини » Страната
19.02.2024 г.

„ЦАРСКА ЗАЩИТА“ от болести при житните - Квелекс® с Унивок® или Вербен®

Пакетното предложение на Corteva Agriscience
„ЦАРСКА ЗАЩИТА“ от болести при житните - Квелекс® с Унивок® или Вербен®

Търсете през 2024 г. пакетното  предложение на Corteva Agriscience, създадено от последните иновации в растителната защита – Истински новият хербицид за широколистни плевели при житни  Квелекс®  в комбинация с един от двата нови фунгицида  Унивок®  или Вербен®. Тези пакети ще Ви осигурят безупречен контрол на всички важни широколистни плевели и икономически най-важните болести по житните култури.

Квелекс® е хербицид, който ефективно контролира едногодишни и многогодишни широколистни плевели. КВЕЛЕКС® е нов етап в борбата с плевели и контролира устойчивите на сулфонилурея и хормоноподобни хербициди поради активното вещество Arylex™ Active - от нова химична група и различен начин на действие срещу широк спектър от плевели, като най-същественото му предимство, е че е първото ново активно вещество създадено след повече от 20 години и е средство насочено за борба с резистентността възникнала в някои видове плевели, в следствие на дългогодишна употреба на сулфонилурея хербициди .

За борба срещу всички икономически важни болести в житните култури Ви предлагаме новият фунгицид за житни култури Вербен®. Той е ново надеждно фунгицидно решение за контрол на най-важните болести при житни култури с контактно, предпазно, системно и трансламинарно действие и газова фаза.

Вербен® се справя безупречно срещу видове септория, видове ръжди, мрежести петна, листен пригор, дрешлера, брашнеста мана, като препоръката за доза на употреба са  -  Т1 – 60 мл/дка и Т2 – 75 мл/дка и Т3 – 90мл/дка.

Второто ни пакетно предложение на Квелекс® е с новият фунгицид на Corteva Agriscience - Унивок®, който осигурява изключително предпазно, стопиращо и лечебно  действие срещу всички важни болести при житните култури.

Унивок® е двукомпонентен фунгицид съдържащ протиоконазол, които е един от най-новите и мощни триазоли, със системно, лечебно и предпразно действие и изцяло новото активно вещество Inatreq™ active от нова химична група и нов начин на действие срещу широк спектър от болести, като най-същественото му предимство е че нов еталон срещу видовете септория и е средство за борбата с резистентността към този патоген.

Унивок® се прилага в гъвкава доза в зависимост от момента на приложение, както следва: Т1 – 120 мл/дка; Т2 – 130 мл/дка и Т3 за защита от фузариум в доза от 130 до 150 мл/дка.

Уважаеми земеделци, доверете се на пакетните предложения от хербицида Квелекс® и двата фунгицида Унивок®  или Вербен™* за надеждна и ефикасна защита на житните Ви култури от проблемните широколистни плевели и болести и то на перфектна цена !

„ЦАРСКА ЗАЩИТА“ от болести при житните - Квелекс® с Унивок® или Вербен®
1975
 

Последни материали
Виж
Създава се Институт за иновационни технологии за растително и почвено здраве
Още 200 милиона трябва да осигури държават
Преструктурираха средства на ДФЗ за изплащане на украинската помощ
Цената на едро е добра
В Сливен вече берат череши
Аржентинските фермери настояват за отмяна на експортното мито върху износа на пшеница
Снегът изпочупи младите ластари на малините
Ниските температури нанесоха значителни щети на овошките в Сърбия
Специализирана в търговия с цитрусови и костилкови плодове
Испанска компания залага на производството на ягодови култури в Румъния
Свързани материали
Виж
Можем да използваме канелата не само в кухнята, но и в градината
Продължение
Как правилно да смесваме продуктите за растителна защита
Смесването на пестицидите пести време и средства, но трябва да става със знание и внимание
Технология за растителна защита при житни култури на Corteva agriscience™
Нов широкоспектърен фунгицид за перфектен контрол на болестите при житни култури
100% на защита с газовата фаза на Вербен®
ВЕРБЕН® – характеристика и предимства
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини