Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
19.05.2023 г.

Пръскачките RSM Satellite 3200 набират популярност сред българските фермери

Пръскачките RSM Satellite 3200 набират популярност сред българските фермери

Прикачните пръскачки RSM Satellite 3200 превлякоха вниманието на българските фермери, още от първия сезон, в който се предлагат на пазара от техния официален вносител - фирма Оптиком. Първите машини вече работят по полетата и показват, че са надеждни, ефективни и високопроизводителни, споделиха със задоволство от Оптиком.

Това са машини, които са еднакво ефективни при работа в различи условия и постигат отлични резултати както при слети, така и при редови култури. Това е възможно, благодаряние на универсалното разстояние между колелата и широчината на гумите от 270 мм, които позволяват третиране растения без риск от увреждане.

Пръскачките  RSM Satellite 3200 са високотехнологични машини, което позволява да бъдат оптимизирани едни от най-големите разходи в стопанството, тези за растителната защита.

Контролът на всеки процес от регулирането на щангите до пръскането на разтвора се контролира от кабината на трактора. Нормата на пръскане се задава от оператора и се поддържа автоматично на определено ниво, независимо от скоростта на движение, а компютър, оборудван с GPS / GLONASS приемник, контролира автоматичното деактивиране/активиране на напоените участъци и на 4-те крайни леви и десни дюзи, в случай на припокриване на третираните зони. Контролът на всеки процес от регулирането на щангите до пръскането на разтвора се контролира от кабината на трактора.

Освен високотехнологоичното оборудване пръскачките  RSM Satellite 3200 разполагат със:

Надеждна и издръжлива рама

Пръскачка RSM

Пространствената рама, устойчива на огъване и усукване, осигурява надеждно фиксиране и защита на резервоара. Тя дава добра надеждност и безпроблемно движение на пръскачката по полета с различен релеф. Благодарение на ниския си център на тежестта машината има добра стабилност при движение през полето. За да се намали съпротивлението на тягата, по-голямата част от общото тегло на пръскачката се крепи върху навесната система на трактора.

LED осветление на дюзата на щангата

Пръскачка RSM, Оптиком

Дава пълен контрол върху обработката на растенията. Осветлението на една дюза позволява да се видят перфектно размерите на машината и точно да се определи работоспособността на всяка дюза на стрелата.

Щангите и пръскачите

Щанги на пръскачка

Плавна работа

Дюзите пръскат воден разтвор равномерно и строго в определена посока. Патентованата система за прикачване на стрелата осигурява плавно регулиране на височината на стрелата.

Предотвратяване на хоризонтални трептения

Пръскачка RSМ

Оста на въртене на стрелата е в най-високата си точка, което осигурява самонастройка на принципа на махалото. Допълнителните пружини и амортисьори осигуряват стабилно положение на стрелата по време на работа дори при сложни селскостопански условия.

Надеждна система за вертикални вибрации

Пръскачка RSM

Прикачните пръскачки Satellite използват надеждно решение за абсорбиране на вертикални вибрации, чрез хидропневматичен акумулатор (с напомпване на азот под налягане),  което изключва колебанията на щангата и изисква минимална поддръжка.

Защита на външните секции на стрелата

Стрелата е оборудвана с удароустойчиви връзки, които при контакт с препятствие се отклоняват 60° назад и 20° нагоре. Удароустойчивите връзки се връщат на първоначалното си място поради действието на пружината и собственото им тегло.

Инжекторни разпръсквачи

Базовото оборудване включва тройни дюзодържатели и револверни инжекторни разпръсквачи (-02, -03, -04), което позволява по-ефективна работа при ветровито време дори при скорост на вятъра до 8-10 м/сек. .

Всички тези представени характеристики на пръскачките  RSM Satellite 3200 са въплъщение на надеждност, дълъг експлоатационен живот и качество. Пръскачките ще ви доставят удовлетворение поради тяхната висока производителност, точност на пръскане и простота на управление. Прикачните пръскачки на Rostselmash са добра инвестиция, която ще носи добра възвращаемост дълги години.

Пръскачките RSM Satellite 3200 набират популярност сред българските фермери
7066
 

Последни материали
Виж
МЗХ публикува наредба № 9 за обществено обсъждане
Кои са новите моменти в интервенциите „Биологично растениевъдство“ и Биологично пчеларство“
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 19-25 април 2024 година
Неустойчиво време ще ограничава възможностите за работа на полето
Обзор на Софийска стокова борса за периода 16-19 април 2024 година
Купувачите на маслодаен слънчоглед на борсата вдигнаха оферти с до 40 лева на тон
От 23 до 26 април в Интер експо център
Над 100 изложители ще се представят на ТЕХНОМЕБЕЛ 2024
Практика
Бъдещи лесовъди посетиха разсадника в Локорско
Демонстрация на специализирани трактори и пръскачки за лозя
Kubota Bulgaria в стопанството на винарна Мидалидаре
Свързани материали
Виж
Тайтън Машинъри България показа бъдещето на земеделието и впечатли с новите модели Case IH ,Vaderstad, Tecnoma и Agrifac
Тайтън Машинъри България реализира успешно представяне и на изложението БАТА Агро 2023
От 15 май в Стара Загора
Кубота България с нови машини на БАТА АГРО
Пръскачките Caffini Global - иновативни решения за ефективен земеделски бизнес, сега на по-добра цена!
Системата See and Spray на John Deere открива и унищожава ефективно плевелите
Емблематична прикачна пръскачка от Tecnoma, TECNIS надминава всички очаквания по отношение на производителност
Иновации
Нова техника изстрелва „Агримарт“ в орбитата на най-добрите земеделски компании в страната
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини