Начало » Новини » Света
07.07.2022 г.

Totam Seeds се представя на Световния конгрес на доматите

Селекционерите
Totam Seeds се представя на Световния конгрес на доматите

Ръководният екип на Totam seeds

Нидерландската компания за селекция и производство на семена за домати Totam Seeds и нейният акцианер Mitsui Group са сред световните компании, участници в наскоро проведения в Ротердам Глобален конгрес по доматите 2022. Нидерландската фирма участва на международния конгрес в двойна роля - на спонсор и изложител, като представи различни иновации и по отношение на укрепването на експертния си екип, и във връзка с разработването на нови сортове с характеристики, които привличат силно търсене от страна на съвременния потребител, съобщиха от Totam Seeds.

Неотдавна селекционерите пуснаха на пазара нов жълт черешов домат и оранжев мини сливов домат, които предизвикаха голям интерес от страна на професионалистите. Тези иновативни сортове бяха представени на щанда на Totam Seeds. Посланието на Световния конгрес по доматите беше ясно - доматите на бъдещето ще бъдат все по-цветни и ще задоволяват многократно възможностите потребителското търсене по отношение на вкус, свежест и естетическа привлекателност.

С оглед на това Totam Seeds представи три напълно нови продукта. Първият е SH 9133 - чери домат с ярко лимоненожълт цвят и силен, сладък вкус, SH 9074 - яркооранжева мини слива с изключителна сочност и SH9164 - друга мини слива, която привлече вниманието с наситено червения си блясък, сладост и хрупкавост.

Що се отнася до вътрешното разширяване на компанията, на Световния конгрес официално беше представен и новият екип на Totam, който през последните няколко месеца продължава да се разраства в професионално отношение. През януари към организацията се присъедини новият мениджър по обслужване на клиенти и маркетинг Сениз Пекташ, който има дългогодишен опит в бизнеса със семена. Друго ново попълнение е Питер Вермеулен, също с дългогодишен опит в сектора, който от март миналата година пое ролята на мениджър "Разработване на продукти".

 "Много сме доволни от обратната връзка, получена по време на изданието на Световния конгрес за домати през 2022 г. - коментира Сениз Пекташ. „От основаването си компанията винаги е насочвала вниманието си към фермерите и хората, които се препитават със земеделие, като разработва устойчиви идеи и сортове по цялата производствена верига”.

Mitsui & Co включва няколко фирми за производство на семена - Top Seeds International IL, Totam Seeds NL, ISI Sementi IT, Xiangyan Seeds China и Japan Vegetable Seeds JP. Prominent. Групата е един от най-големите производители на домати в Нидерландия и е акционер в Totam Seeds.

Totam Seeds се представя на Световния конгрес на доматите
5231
 

Последни материали
Виж
Почти всички пчелни семейства в Полтавска област са оцелели през зимата
Пчеларите благославят ранната пролет в Украйна и очакват добра реколта
Обзор на Софийска стокова борса за периода 28-30 април 2024 г.
Търговците със зърно и слънчоглед на борсата оставиха сделките за след празниците
Важно е да се знае
Правила за засаждането на разсадите
Отворено писмо
Браншовици призовават Тахов за нова подкрепа заради градушките
Наредба 3, която се обсъжда до 20 май
Промените в част от екосхемите, за които ще се кандидатства през тази година
Световната банка: Глобалните цени на зърното падат на фона на изобилното предлагане
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини