Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
10.06.2021 г.

Пържоли от шаран с гъби

Пържоли от шаран с гъби

Нарязваме рибата на филии и поръсваме с лимоновия сок. След 15 мин посоляваме пържолите, поръсваме с черния пипер, овалваме ги в галетата и пържим в силно загрята мазнина, докато станат златистокафяви. Изваждаме пържолите в съд, който държим на топло, а в същата мазнина запържваме нарязания на тънки филийки лук. След 5-6 мин прибавяме нарязаните на малки парченца гъби. Захлупваме и задушаваме сместа 15 мин на умерен огън. Накрая слагаме почистените от костилките маслини. Поднасяме заедно с рибните пържоли.

Продукти: 1,5 кг шаран, 3 с.л. лимонов сок, 2 ч.л. черен пипер, 1 ч.ч. галета, 1 глава лук, 150-200 г гъби, 15-20 маслини, олио, сол.

Пържоли от шаран с гъби
1018

Последни материали
Виж
Още 6 драги бяха извадени от пристанището на Бяла
Заловиха бракониери на бяла пясъчна мида край Приморско
Иззето е превозното средство и две ловни оръжия
Откриха застрелян сръндак в спрян за проверка автомобил в Самоковско
Ягодовият акар нанася сериозни щети
Египет веднага се възползва с покупка на търг на 40 000 тона
Само за седмица олиото в Украйна поевтиня със 100 долара на тон
През 2020 година е отчетен ръст от 13% в сегмента
Продажбите на биологични храни поставиха пореден рекорд в САЩ
Особено тежко е положението при сортовете Джонаголд
Масово опадане на завръзите при ябълките регистрират в Полша
Свързани материали
Виж
Уловените шарани с общо тегло 15 килограма са върнати във водата
Извадиха близо 600 метра бракониерски мрежи от бургаско езеро
Печен шаран
Шаран с бира
Полевите измервания на водните проби констатират показания в нормите
Проверяват сигнал за мъртви шарани в язовир в Белоградчишко
Контрол
Само около Никулден са иззети 523 кг риба
Никулденски шаран
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам