Начало » Новини » Страната
21.07.2020 г.

Добра и лоша 2020 г. за земеделието

Добра и лоша 2020 г. за земеделието

В условията на пандемия, целият свят разчита на земеделския сектор за храната, от която зависи изхранването на всеки един народ. От друга страна, фермерите зависят от съвкупност от фактори – машини и оборудване, препарати, гориво, транспортни разходи, климатични условия, работна ръка, реколта, изкупни цени и т.н.

Ако празните рафтове по магазините паникьосаха милиони хора по време на пика на извънредната ситуация, то изсъхнали полета и празни силози биха довели до много големи последствия.

Такива кризисни времена ни напомнят важността всяка страна да разполага с резерв от храна и да подкрепя труда на земеделците.

Не само извънредните условия, но и климатичните условия оказаха влияние през тази година. От Дизелор отбелязват рекордно ниски добиви в Източна България и най-вече в Добруджа заради сушата, но за щастие, в останалата част от страната се наблюдава добра реколта.

Селскостопанските производители, клиенти на Дизелор, знаят, че в лицето на компанията получават не просто дизелово гориво и доставка, а коректен и честен партньор, на който могат да разчитат в добри и лоши времена.

„Лоялността на клиентите ни се основава именно на дългогодишните отношения, изградени с доверие, качествено гориво без компромис, бързи доставки и гъвкавост спрямо индивидуалните нужди, спешни поръчки, законови изисквания и специфики.“ – коментират от Дизелор.

Земеделието е гръбнакът на една здрава и просперираща нация. Като част от веригата, Дизелор е надежден доставчкик на гориво, грижейки се за гладката работа и точните доставки на дизел за селскостопански нужди в цялата страна. В цялата тази несигурност, единственото сигурно е, че трябва взаимно да се подкрепяме и да продължаваме да работим задружно за успех.

За доставка на горива на място в цялата страна, процесът за запитвания и поръчки е максимално улеснен чрез възможността за онлайн заявки 24/7 - достъпни на уебсайта  www.dieselor.bg. Бързо и лесно всеки клиент може да поръча доставка на гориво по всяко време на денонощието и чрез имейл dostavki@dieselor.bg. Необходимо е да се посочат вид и количество гориво, адрес и желана дата на доставка.

За клиентите, за които удобството е в едно телефонно обаждане, националният телефон 0885 306 305 с работно време 09.00-18.00 ч е на разположение в делнични дни за всякакви въпроси, запитвания, поръчки и консултации, касаещи желани доставки, очаквани доставки, фактуриране, деклариране и всичко, свързано с обслужването.

Добра и лоша 2020 г. за земеделието
7918
 

Последни материали
Виж
Служебен кабинет
Украинската помощ ще бъде преведена на 52 хиляди земеделци до 15 май
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Документи се подават до 29 април
Нов конкурс за старши експерти във фонд „Земеделие“
Особености, които трябва да знаете
При богата на калций почва понякога се раждат бедни на този елемент плодове
Томбола с награди при покупка
Започна Великденски Кооперативен Базар в София
Нормативни промени
Новите ставки за биопроизводство през 2024 г., които ще се обсъждат до 20 май
Свързани материали
Виж
Какво ще донесе 2021 г. за българските земеделци?
Дизелор гарантира добро планиране и ежеседмични доставки на горива до стопанствата
Позиция на Дизелор
Защо новият контрол върху ведомствените бензиностанции е вреден за фермерите и за фиска
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини