Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
27.04.2020 г.

Супа от лапад

Супа от лапад

Ситно нарязаният лук задушаваме до омекване в сгорещената мазнина. Прибавяме настъргания морков, след това измития и нарязан лапад. Поръсваме червения пипер, разбъркваме и веднага наливаме 1 литър гореща вода. Слагаме измития ориз, посоляваме и варим, докато оризът омекне. При поднасянето подправяме супата с черен пипер и лимонов сок.

Продукти: 600 г лапад, 1 връзка пресен лук, 1 малък морков, 80 г ориз, 3-4 с. л. олио, 1/2 ч. л. червен пипер, 1/2 ч. л. смлян черен пипер, сол и лимонов сок на вкус.

Супа от лапад
2580

Последни материали
Виж
Постановление 70 за защита на родните стоки
В супермаркетите ще се допуска кисело мляко само с до 1,6 процента сухо мляко
Коронавирусът въздейства и върху потреблението на плодове в света
Производителите на ябълки са изправени пред редица нетипични проблеми
След заработилия през септември CHEMGAS Slobozia
Donau Chem подновява производството на торове в Турну Мъгуреле
На още над 800 000 хектара са отчетени частични увреждания
Над 45 000 хектара с есенници са пропаднали в житницата на Русия
Предприемат се действия за регулиране на броя на дивите животни
Руски мечки нападнаха телета в обор и изплашиха работещи по газопровод
Местните производители обаче са пренебрегнати за сметка на вноса
Търсенето на яйца и птиче месо във Великобритания расте от началото на карантината
Свързани материали
Виж
Супа от телешко месо с домати и ориз
Супа от кайма и спанак
Супа-гулаш от кайма с ориз
Супа от телешко месо с домати и ориз
Фермерски пазари
Топла супа на фермерския пазар в София
Зимна супа от фасул
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2020
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам