Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
28.11.2018 г.

Кисело зеле с праз

Кисело зеле с праз

Нарязваме зелката на ивици и я запържваме в олиото. Прибавяме почистения и ситно нарязан праз и лютите чушлета. Когато празът поомекне, заливаме с равни количества зелев сок и вода и варим, докато ястието остане на мазнина. Десетина минути преди да отстраним от огъня сгъстяваме с леко препеченото брашно. Преди поднасяне поръсваме обилно с черен пипер.

Продукти за 5 порции: 1 кисела зелка, 4-5 стръка праз, 1-2 люти чушлета, 1 ч.ч. олио, 1 с.л. червен пипер, 2 препълнени с.л. брашно, 1-2 к.ч. зелев сок, черен пипер.

Кисело зеле с праз
9042

Последни материали
Виж
Общото тегло на малките рибки е 1200 килограма
Зарибиха язовир Доспат с шаран и бял амур
На семинар в Ямбол на 20 ноември
Учени ще представят добри практики в пчелина през есента
Въпреки оставащите с до 300 литра на кнадратен метър валежи под нормата
Младите пшеници в Добруджа се развиват добре
МЗХГ насърчава съхраняването на традиционните за България видове риба
Над 2 милиона лева са инвестирани в Старозагорско по рибарската програма
Щетите само в република Тува се изчисляват на над половин милион евро
Вълчи глутници тормозят руските животновъди
В Пазарджик предстои избор на председател и постоянното присъствие на партията
Обединените земеделци провеждат утре петия си редовен конгрес
Свързани материали
Виж
Делови срещи
България и Германия ще си сътрудничат в намирането на зелени практики
Статистика
Тенденция на ръст в износа на български агростоки
Предстоящо
В края на ноември очаквайте форум за иновациите в производството на ягоди и малини
Пред студенти
Танева: Осигурихме 38% целогодишна трудова заетост в сектор „Плодове и зеленчуци“
В края на мандата на сегашната комисия
ЕК ще следи пазара на плодовете и зеленчуците с нова обсерватория
Листна въшка съсипва зелето
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам