Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
28.11.2018 г.

Кисело зеле с праз

Кисело зеле с праз

Нарязваме зелката на ивици и я запържваме в олиото. Прибавяме почистения и ситно нарязан праз и лютите чушлета. Когато празът поомекне, заливаме с равни количества зелев сок и вода и варим, докато ястието остане на мазнина. Десетина минути преди да отстраним от огъня сгъстяваме с леко препеченото брашно. Преди поднасяне поръсваме обилно с черен пипер.

Продукти за 5 порции: 1 кисела зелка, 4-5 стръка праз, 1-2 люти чушлета, 1 ч.ч. олио, 1 с.л. червен пипер, 2 препълнени с.л. брашно, 1-2 к.ч. зелев сок, черен пипер.

Кисело зеле с праз
13991
 

Последни материали
Виж
Турция затвори пазарите и борсите за животни
Пълнени картофи по панагюрски
Втора част по темата интегрирано производство
Само две стопанства в страната произвеждат зърно интегрирано
Македония плати над 5 милона лева на животновъдите за агнешко и козе месо
Турция е изкупила зърно за 1,63 милиарда лири
Откриха шарка по дребните преживни животни в община Марица
Свързани материали
Виж
За детски заведения в общината
Свищов пусна поръчка за доставки на над 65 хил. тона пресни плодове и зеленчуци
Не са открити и наднормени остатъчни количества пестициди в пробите
Плодовете и зеленчуците на тържището в Кърналово са с доказан произход
Агростатистика към 19 юни 2025 г.
И реколтата от ягоди се е сринала с над 2 хиляди тона заради студовете
Причини за гниене на тиквичките
Трусове около решение на Конституционния съд
Отговор дали Полша е против част от Зелената сделка?
Защо горчат тиквичките?
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини