Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
28.11.2018 г.

Кисело зеле с праз

Кисело зеле с праз

Нарязваме зелката на ивици и я запържваме в олиото. Прибавяме почистения и ситно нарязан праз и лютите чушлета. Когато празът поомекне, заливаме с равни количества зелев сок и вода и варим, докато ястието остане на мазнина. Десетина минути преди да отстраним от огъня сгъстяваме с леко препеченото брашно. Преди поднасяне поръсваме обилно с черен пипер.

Продукти за 5 порции: 1 кисела зелка, 4-5 стръка праз, 1-2 люти чушлета, 1 ч.ч. олио, 1 с.л. червен пипер, 2 препълнени с.л. брашно, 1-2 к.ч. зелев сок, черен пипер.

Кисело зеле с праз
8114

Последни материали
Виж
С повторение на вече въведените мерки
Центърът по риска с позиция в защита на свинекомплексите срещу африканската чума
Експерти от института „Пушкаров” с нови изследвания за радиацията в почвите и водите
Статистика
Ръст в цените на пилешкото месо през юни, но срив при яйцата
По-качествената реколта
Плюсовете на лятното отглеждане на картофи
Двама фермери работят земята в Лесово, другите 16 само чертаят
Борислав Петков: Спрат ли бутона на субсидиите, поне 40 на сто от фермерите ще отпаднат
Регистрирано е и ново огнище в област Плевен
За първи път Африканска чума и в Русенско
Свързани материали
Виж
Шарена чорба
След животновъдите
Започват заседания и на областни консултативни съвети за плодове и зеленчуци
По данни на министерството на земеделието
Евросубсидиите не водят до ръст в оранжерийното производство
Богатият избор
Какво да засеем и засадим през юли след първите зеленчуци
От кои неприятели да пазим зеленчуците в градината през юли
От какви болести да пазим зеленчуците в градината през юли
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам