Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.10.2018 г.

Задушен зарзават с яйца

Задушен зарзават с яйца

В сгорещената мазнина запържваме до златисто ситно нарязания лук. Прибавяме нарязаните на кубчета картофи, ситно нарязаните чушки, обелените и настъргани домати. Задушаваме 15 мин на тих огън, след което посоляваме и прибавяме разбитите яйца. Държим на огъня, докато яйцата стегнат. Отстраняваме от огъня и поръсваме с черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Продукти: 1 глава лук, 2 средно големи картофа, 2 домата, 2 чушки, 1/2 ч.л. червен пипер, 1 с.л. ситно нарязан магданоз, 2 яйца, 4 с.л. олио, сол.

Задушен зарзават с яйца
13939

Последни материали
Виж
За първи път - в Синор.бг
Агроведомството е готово с новите мерки за „зелената архитектура“, по която ще вървят субсидиите до 2027 г.
Петя Ставрева е преизбрана за председател на партията
Обединените земеделци - с програма за възраждане на българските села
Покана да посети България на Празника на розата през 2020 г.
Среща на министър Танева с новия европейски комисар по земеделие Януш Войчеховски
Доц. д-р Никола Методиев – Институт по животновъдни науки - Костинброд
Шилетата са най-уязвими към паразитни заболявания
Конференция в Брюксел
Танева: В България най-много биопроизводители има в сектор пчеларство
Закон за земята - проект
До 31 октомври ще се депозират споразуменията за ползване на пасища, мери и ливади за следващата година
Свързани материали
Виж
Представяйки се за шофьор на ТИР
Мошеник отмъкна над 300 000 яйца от METRO в Русия
Статистика
Ръст в цените на пилешкото месо през юни, но срив при яйцата
В Сливен поевтиняват с 3 стотинки
Цени на яйца за страната на едро и на дребно
Православните християни празнуват Великден
Честито Възкресение Христово!
Направете го утре
Как да сварим яйцата за безпроблемно белене
Гъби с яйца по панагюрски
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам