Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.10.2018 г.

Задушен зарзават с яйца

Задушен зарзават с яйца

В сгорещената мазнина запържваме до златисто ситно нарязания лук. Прибавяме нарязаните на кубчета картофи, ситно нарязаните чушки, обелените и настъргани домати. Задушаваме 15 мин на тих огън, след което посоляваме и прибавяме разбитите яйца. Държим на огъня, докато яйцата стегнат. Отстраняваме от огъня и поръсваме с черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Продукти: 1 глава лук, 2 средно големи картофа, 2 домата, 2 чушки, 1/2 ч.л. червен пипер, 1 с.л. ситно нарязан магданоз, 2 яйца, 4 с.л. олио, сол.

Задушен зарзават с яйца
9063

Последни материали
Виж
Обединение
Биофермерите в подкрепа на пчеларите срещу кухите фирми
След протеста
Янко Иванов обеща на пчеларите ефективност при лабораторните изследвания
Фонд Земеделие
От 2 до 31 януари 2019 г. ще се доказват продадените плодове и зеленчуци
Фонд Земеделие
Малките ферми в планините получиха 4,3 млн. лева обвързано подпомагане
След протеста
От 2019 г. и пчеларите ще имат консултативен съвет за проблемите в бранша
Контрол
Още един крадец рецидивист на дърва е задържан от горските
Свързани материали
Виж
Затворени са временно 7 обекта и са съставени 163 акта
БАБХ е изтеглила от пазара 90 000 яйца след проверки през октомври
При темпо от около 2 милиарда броя за годината
Украйна върви към рекорд в износа на яйца
Полезни приложения на яйчените черупки в градината
Цени на яйца в страната
Цени на яйца в страната по области
Всяка сряда
Отново пъдпъдъчи яйца на фермерския пазар в София
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам