Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
11.10.2018 г.

Задушен зарзават с яйца

Задушен зарзават с яйца

В сгорещената мазнина запържваме до златисто ситно нарязания лук. Прибавяме нарязаните на кубчета картофи, ситно нарязаните чушки, обелените и настъргани домати. Задушаваме 15 мин на тих огън, след което посоляваме и прибавяме разбитите яйца. Държим на огъня, докато яйцата стегнат. Отстраняваме от огъня и поръсваме с черен пипер и ситно нарязан магданоз.

Продукти: 1 глава лук, 2 средно големи картофа, 2 домата, 2 чушки, 1/2 ч.л. червен пипер, 1 с.л. ситно нарязан магданоз, 2 яйца, 4 с.л. олио, сол.

Задушен зарзават с яйца
13199

Последни материали
Виж
По-качествената реколта
Плюсовете на лятното отглеждане на картофи
Двама фермери работят земята в Лесово, другите 16 само чертаят
Борислав Петков: Спрат ли бутона на субсидиите, поне 40 на сто от фермерите ще отпаднат
Регистрирано е и ново огнище в област Плевен
За първи път Африканска чума и в Русенско
За един месец малките рибки изминаха над 500 километра по течението на реката
Есетрите, пуснати от WWF по Дунав, достигнаха Черно море
Оптиком стартира изкушаваща промоция за трактори McCormick X6 и X7
Съвет на министрите на земеделието на ЕС
България е за запазване на подкрепата на дребните фермери в новата ОСП
Свързани материали
Виж
В Сливен поевтиняват с 3 стотинки
Цени на яйца за страната на едро и на дребно
Православните християни празнуват Великден
Честито Възкресение Христово!
Направете го утре
Как да сварим яйцата за безпроблемно белене
Гъби с яйца по панагюрски
Затворени са временно 7 обекта и са съставени 163 акта
БАБХ е изтеглила от пазара 90 000 яйца след проверки през октомври
При темпо от около 2 милиарда броя за годината
Украйна върви към рекорд в износа на яйца
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам