Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
08.08.2018 г.

Странджанска дроб-сарма

Странджанска дроб-сарма

Запържваме лука и добавяме каймата. След това слагаме ориза, червения и черния пипер, джоджена и магданоза. Заливаме с 3-4 ч.ч. гореща вода и варим до набъбване на ориза. Слагаме сместа в тавичка и заливаме  с разбитите яйца, кисело мляко и брашно. Печем в умерена фурна.

Продукти: 500 г агнешка кайма, 1 връзка пресен лук, 1 връзка магданоз, 1 ч.ч. ориз, 1 ч.л. червен пипер, джоджен, черен пипер, сол. За заливката: 2 яйца, 1 с.л. брашно, 1 ч.ч. кисело мляко.

Странджанска дроб-сарма
24532
 

Последни материали
Виж
Кюфтета в пръстени гювечета
Капитанов: 13 проекта за рехабилитация на напоителни съоръжения ще бъдат завършени до средата на годината
С 10,4 млн.т повече пшеница в ЕС през 2025 г.
Съставени са 179 акта за нарушаване на законите за горите и лова
Служители на СЦДП задържаха 6 автомобила и 7 каруци през февруари
С участието на замминистър, директор на дирекция и експерти от МЗХ и ДФЗ
В Ямбол предстои среща с фермери за директните плащания
При подадени проектни предложения за 92,5 милиона лева
Сключени са 51 договора за 27,6 милиона лева по ПМДРА 2021-2027
Свързани материали
Виж
Овчарска кавърма
Гювеч с агнешки дреболии
Гърците от северната част на страната пътуват до България за пазаруване
Цените на агнешкото в Гърция остават високи
Българското месо е със син цвят маркировка
БАБХ обеща месец на засилени проверки на агнешко, яйца и зеленчуци
Най-голямо увеличение е регистрирано в България
С колко са поскъпнали видовете месо в ЕС за година
Средната изкупна цена на агнета за страната е с 27,3% по-висока на годишна база
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини