Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
08.08.2018 г.

Странджанска дроб-сарма

Странджанска дроб-сарма

Запържваме лука и добавяме каймата. След това слагаме ориза, червения и черния пипер, джоджена и магданоза. Заливаме с 3-4 ч.ч. гореща вода и варим до набъбване на ориза. Слагаме сместа в тавичка и заливаме  с разбитите яйца, кисело мляко и брашно. Печем в умерена фурна.

Продукти: 500 г агнешка кайма, 1 връзка пресен лук, 1 връзка магданоз, 1 ч.ч. ориз, 1 ч.л. червен пипер, джоджен, черен пипер, сол. За заливката: 2 яйца, 1 с.л. брашно, 1 ч.ч. кисело мляко.

Странджанска дроб-сарма
11116

Коментари (0)

Моля отбележете, че не сте робот.

Последни материали
Виж
Корекции
Заради България ЕК ще иска пълни стенограми на предложенията на браншовите съюзи по бъдещата ОСП
Слабата реколта от царевица в Евросъюза съвпадна с рекордния добив в Украйна
10 пъти нарасна вносът на украинската царевица в ЕС
Изложението ще бъде с нова концепция за изложбените площи
Дванадесетото издание на БАТА АГРО ще се проведе от 14 до 17 май 2019
Вкусно разнообразие
Юфка по японски
Позиция
Европейските журналисти в България призоват президента да наложи вето на медийния закон на Пеевски, Кръстева, Цонев и Хамид
Практика
Защо не всички години са плодородни за ябълките
Свързани материали
Виж
Гювеч по карнобатски
Седмична ценова справка
Цените на агнешкото в страната се разиграха
Преди Великден
Агнешкото в магазините не трябва да е по-скъпо от 15 лева
Кампания НОКА
Купувайте българско овче мляко и сирене, призовават животновъди
Анализ
CAPA: Цените на агнешкото месо този Великден ще се покачат и средните ще достигнат 13,50 лв. за килограм
Рецепта
Кюфтета по шуменски
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2018

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам