Начало » Новини » Страната
22.03.2018 г.

Започват проверките на яйца, агнешко и козунаци преди Великден

БАБХ
Започват проверките на яйца, агнешко и козунаци преди Великден

sinor

Във връзка с наближаващия християнски празник Великден Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) организира засилени проверки на обекти за производство и търговия с храни, съобщиха от пресцентъра на ведомството.

Инспекциите започнаха на 21 март и ще продължат до 10 април. Освен пакетиращи центрове за яйца и хранителни складове за търговия на едро на проверки подлежат също заведения за обществено хранене, обекти за търговия на дребно, пазари и борси за традиционно предлагани храни (агнешко месо, козунаци, яйца, включително боядисани яйца, пресни зеленчуци и др.), както и на боя за яйца.

През почивните дни ще бъдат осигурени и дежурни екипи, които ще осъществяват официалния контрол в цялата страна, посочиха от БАБХ.

 

Започват проверките на яйца, агнешко и козунаци преди Великден
3129

Последни материали
Виж
Двамата криминално проявени извършители са задържани за 24 часа
Полицаи разкриха кражба на стадо овце в Карловско
Заради разширяването на асортимента и конкуренцията между търговските вериги
Биологичните продукти в САЩ продължават да поевтиняват
При комбайните ръстът е от 14 процента и половина
Продажбите на трактори в САЩ нараснаха с почти 5 на сто през януари
NIK Academy има решение
Проблем с работната ръка за българските земеделци
След неуспешни преговори с враждебно настроеното към тях правителство
В Гърция фермерите започват отново да блокират пътища
Фермерите са наясно какво рискуват заради максималното използване на влагата в почвата
В южна Украйна започна сеитбата на ранните култури
Свързани материали
Виж
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам