Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
27.09.2017 г.

Туршия с кисел чесън

Туршия с кисел чесън

Обелваме главите млад чесън само от горните по-груби листа и ги редим в буркани като между тях слагаме съцветия копър. Възвираме саламура от изброените продукти, прецеждаме, оставяме я да изстине и заливаме с нея бурканите. Отгоре правим кръст от малки дъсчици или венец от лозови пръчки. Съхраняваме туршията на тъмно и студено място. Туршията е готова след 2 седмици. 

Продукти: глави млад чесън, съцветия копър; за саламурата: 5 л вода, 1 1/2 ч.ч. сол, 1 1/2 ч.ч. оцет

Туршия с кисел чесън
11512

Последни материали
Виж
Двамата криминално проявени извършители са задържани за 24 часа
Полицаи разкриха кражба на стадо овце в Карловско
Заради разширяването на асортимента и конкуренцията между търговските вериги
Биологичните продукти в САЩ продължават да поевтиняват
При комбайните ръстът е от 14 процента и половина
Продажбите на трактори в САЩ нараснаха с почти 5 на сто през януари
NIK Academy има решение
Проблем с работната ръка за българските земеделци
След неуспешни преговори с враждебно настроеното към тях правителство
В Гърция фермерите започват отново да блокират пътища
Фермерите са наясно какво рискуват заради максималното използване на влагата в почвата
В южна Украйна започна сеитбата на ранните култури
Свързани материали
Виж
Производителите не очакват скорошно подобряване на положението
Вносът от трети страни свали силно цената на чесъна в ЕС
Садим зелен чесън в оранжерия
Защо зимният чесън израства дребен и как да го избегнем
Полезни практики
След чесъна засадете краставици и чакайте отлична реколта
Топлото и влажно време предразполага към ръжда по чесъна
Полезни съвети
Засаждаме чесъна напролет
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам