Начало » Важно за фермера » Растениевъдство
06.04.2017 г.

По 22 лева на декар е ставката за протеинови култури

По 22 лева на декар е ставката за протеинови култури

sinor

Със заповед на заместник министъра на земеделието Светла Янчева е определена ставката за директните плащания за протеинови култури за стопанската 2016 година. Плащането за един хектар, допустим за подпомагане за боб, соя, нахут, грах и други протеинови култури е 110.68 евро, или на декар стопаните ще получат по 22 лева.

Все още не е ясно кога ще се платят средствата, тъй като и по тази схема има забавяне.

Според коригирания индикативен график парите за протеинови култури трябваше да се преведат до края на март.

По 22 лева на декар е ставката за протеинови култури
9860

Последни материали
Виж
Предстоящо
АГРА събира на дискусия млади фермери и семейни стопанства
Най-голямата изява на хранителната индустрия в Персийския залив
България се представя на изложението GULFOOD 2019 в Дубай
1 900 стопани заявиха участие по пчеларската програма за 2019 година
Готово е първото класиране на проектите за кошери
Предстоящо
Биоземеделците отново ще дискутират срива в сектора по време на АГРА
Среща със селекционери от Добруджанския институт
Мерки за привличане на млади учени в Селскостопанска академия
Практика
Чесънът се нуждае от добро подхранване
Свързани материали
Виж
Фонд Земеделие
Близо 17 хиляди фермери си делят 30 млн. лева за протеинови култури
Доклад, обсъждан в Европарламента
Момчил Неков: В новата ОСП трябва сериозен ресурс за производителите на протеинови култури
Голям плюс за фермерите
Декар протеинови култури ще се равняват на декар екологично-насочени площи
Важно за фермера
Преведени са над 30 милиона лева за протеиновите култури
Фонд „Земеделие”
Изплатени са над 30 млн. лева за протеинови култури
Агростатистика
Зелените плащания ще върнат родния боб и лещата на трапезата
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2019

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам