Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
10.02.2017 г.

Пушена скумрия с доматен сос

Обелваме кожата на рибата и я разрязваме на две надлъжно на  гърба, като внимаваме ножа да се движи плътно до гръбната кост. Изрязваме жълтите места заедно с костите, както и гръбната кост. Нарязваме получените филета напречно на филии. Обелваме доматите, настъргваме ги и ги слагаме на огъня заедно с олиото. След 5 мин прибавяме счукания чесън, посоляваме и оставяме соса да ври, докато се сгъсти. Нареждаме рибените парчета в чиния за сервиране и ги заливаме с топлия сос.

Продукти: 1 пушена скумрия, 3 домата, 1 глава чесън, 2 с.л. олио, 1 щипка сол.

Пушена скумрия с доматен сос
5207
 

Последни материали
Виж
Съвети навреме
Важни съвети за поливане на растенията в горещини като сегашните
Парламентът одобри законодателни промени
До 10 пъти в месеца може да теглите без такси пари от банкомат
Важно за жителите на малките населени места
Ще открият по два клуба за компютърни обучения във всяка
Председател на Съюза на зърнопроизводители от Пловдивско
Работов: Ако 40-градусовите жеги се задържат, след седмица ще жънем слънчогледа
Първа част от графика на НССЗ
И през август службата за съвети организира срещи с фермерите
Икономистите в Европа очакват значително по-високо ниво на митата върху вноса от САЩ до края на годината
Свързани материали
Виж
Пушена скумрия с кисело мляко
До момента са открити над 250 килограма от опасния продукт
Изтеглят от пазара внесена от Румъния пушена скумрия с листерия
Вкусно, здравословно и евтино
Скумрия с бира
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини