Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
10.02.2017 г.

Пушена скумрия с доматен сос

Обелваме кожата на рибата и я разрязваме на две надлъжно на  гърба, като внимаваме ножа да се движи плътно до гръбната кост. Изрязваме жълтите места заедно с костите, както и гръбната кост. Нарязваме получените филета напречно на филии. Обелваме доматите, настъргваме ги и ги слагаме на огъня заедно с олиото. След 5 мин прибавяме счукания чесън, посоляваме и оставяме соса да ври, докато се сгъсти. Нареждаме рибените парчета в чиния за сервиране и ги заливаме с топлия сос.

Продукти: 1 пушена скумрия, 3 домата, 1 глава чесън, 2 с.л. олио, 1 щипка сол.

Пушена скумрия с доматен сос
4862
 

Последни материали
Виж
Проблем е недостигът на хидроинженери
14 студенти по „Хидростроителство“ ще могат да получат стипендии от „Напоителни системи“
Българското вино е на световно ниво
42 винопроизводителя в Пловдив са произвели над 5 млн. литра червени вина и над 3 млн. литра бели
Въпреки очевидно високите цени на поредния търг
Тайван упорито се придържа към вноса на хлебна пшеница само от САЩ
Отчет на държавната агенция
Близо за месец са изстреляни 4 024 ракети срещу градоносни облаци
Масов отказ да садят картофи
МЗХ
Напомняне - до 10 дни след градушките подайте сигнал за оглед!
Свързани материали
Виж
Пушена скумрия с кисело мляко
До момента са открити над 250 килограма от опасния продукт
Изтеглят от пазара внесена от Румъния пушена скумрия с листерия
Вкусно, здравословно и евтино
Скумрия с бира
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини