Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
10.02.2017 г.

Пушена скумрия с доматен сос

Обелваме кожата на рибата и я разрязваме на две надлъжно на  гърба, като внимаваме ножа да се движи плътно до гръбната кост. Изрязваме жълтите места заедно с костите, както и гръбната кост. Нарязваме получените филета напречно на филии. Обелваме доматите, настъргваме ги и ги слагаме на огъня заедно с олиото. След 5 мин прибавяме счукания чесън, посоляваме и оставяме соса да ври, докато се сгъсти. Нареждаме рибените парчета в чиния за сервиране и ги заливаме с топлия сос.

Продукти: 1 пушена скумрия, 3 домата, 1 глава чесън, 2 с.л. олио, 1 щипка сол.

Пушена скумрия с доматен сос
5152
 

Последни материали
Виж
Необходимо е увеличаване на субсидиите
Разработка за противодействие на засушаването предлага ВУАРР
Засега са по-ниски спрямо други държави
В Еврозоната цените на производителите ще се повишат според проф. Иванов
Краен срок за прием на заявления за борба с теления червей по картофите
ФАО: култури като пшеница, кафе, боб и маниока могат да загубят половината от най-добрите земи за отглеждането им
Защо горчат тиквичките?
Цените на пшеницата нова реколта падат в Украйна
Свързани материали
Виж
Пушена скумрия с кисело мляко
До момента са открити над 250 килограма от опасния продукт
Изтеглят от пазара внесена от Румъния пушена скумрия с листерия
Вкусно, здравословно и евтино
Скумрия с бира
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини