Начало » Новини » Страната
19.09.2016 г.

ДФЗ стартира одобрение на проекти с 55 точки по подмярка 4.2

ДФЗ стартира одобрение на проекти с 55 точки по подмярка 4.2

Със Заповед от 17.09.2016 г. на министъра на земеделието и храните и във връзка с разпоредбата на чл. 40, ал. 3 от Наредба № 20 от 27 октомври 2015 година за прилагане на подмярка 4.2 „Инвестиции в преработка/маркетинг на селскостопански продукти” от мярка 4 „Инвестиции в материални активи” от Програма за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г. е одобрен допълнителен бюджет по подмярка 4.2. Одобреният допълнителен бюджет покрива всички проекти, получили 55 точки по критериите за подбор.

Считано от днес, 19 септември, ДФЗ-РА започва одобрение на гореописаните проекти като към настоящия момент същите са обработени до състояние „Отчет на съответствие” с критериите, определени в Наредба № 20 от 27.10.2015 г.

ДФЗ стартира одобрение на проекти с 55 точки по подмярка 4.2
7187

Последни материали
Виж
Заради почти пълното изчерпване на досегашните 200 000 тона
Русия увеличи квотата за внос на домати от Турция до 250 000 тона
Уловената риба заедно с 30 рака са върнати обратно във водата
Извадиха поредните 400 метра бракониерски мрежи и 20 винтера от Дуранкулак
Заради измами с превозни билети
Затвориха обект за съхранение и преработка на дървесина в Тутракан
Вирози застрашават есенните житни посеви
Компаниите се опитват да предотвратят ново затваряне на предприятията
На работниците в месарски цехове в САЩ предлагат по 100 долара за ваксиниране
На търговете в Алжир и Тунис цените не падат под 310 долара
Турция купи 400 000 тона пшеница за над 300 долара за тон
Свързани материали
Виж
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам