Начало » Новини » Страната
19.07.2016 г.

Обучение за стартиращ малък бизнес с традиционни храни

sinor.bg

Ако сте от София, Перник или Благоевград и имате идея да произвеждате местни, занаятчийски или традиционни храни, но се затруднявате да стартирате свой малък бизнес, експерти организират среща с начинаещи фермери, които биха могли да осъществят намеренията си. На 20 юли от 9 до 17 часа в Голямата конферентна зала на Essence Center на ул. "6-ти септември" 37 в София ще се проведе първото по рода си ОБУЧЕНИЕ ЗА СТАРТИРАЩИ МИКРО БИЗНЕСИ В ОБЛАСТТА НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ, съобщиха организаторите.

От 8,30 до 9 часа е първата лекция на тема „Първи стъпки в легализацията на стартиращи микро бизнеси в областта на земеделието и храните”. Лектор ще бъде Ивана Мурджева, юридически експерт, участник в работни групи на МЗХ по въпросите за малките производители.

Втората тема е за „Видовете производствени дейности и технологични изисквания за тях” – лектор Вяра Вягова, експерт по контрол на храните и производствени технологии.

Третата тема е „Продуктово представяне и достъп до пазара” - лектори Вяра Вягова и Гергана Кабаиванова, експерт по продуктов маркетинг, дизайн и фермерски пазари.

От 13 часа е лекция на тема „Микропредприемачество и финанси за стартиране на бизнес” – лектори Теодора Иванова и Елеонора Карнаса от Фабрика 360/ Fabrica 360 (www.fabrica360.eu), експерти по социално предприемачество и финанси за стартиране на бизнес.

Обучението включва и практическа част.

От 16 до 17 часа ще бъде представен успешен модел за местно занаятчийско предприемачество и дискусионна част с фасилитатор Весела Николаева, експерт по комуникации, дългогодишен журналист в "Дневник", "Капитал" и "Бакхус", главен редактор на регионалното издание Severozapazenabg.com

ГРАДОВЕ И ДАТИ за останалите обучения.

ВАРНА, 29 юни - https://goo.gl/8qEaIe

БУРГАС, 30 юни - https://goo.gl/TDVoAi

ВЕЛИКО ТЪРНОВО, 7 юли - https://goo.gl/C34Gwz

ПЛОВДИВ, 14 юли - https://goo.gl/UtclJQ

СОФИЯ, 20 юли - https://goo.gl/NSgyDQ

ВИДИН, 22 юли - https://goo.gl/t9G23v

За да заявите участие в обучението и да се включите в проекта, е необходимо да попълните регистрационната ни форма най-късно до 10 юли: https://goo.gl/forms/IVx2NgC0KTQbeCWC2

Участието е безплатно, но местата са ограничени.

Следващо обучение предстои през 2017 год.

Проектът „LocalFood.bg - инкубатор за стартиращи микро бизнеси в областта на храните и катализатор за промяна” се осъществява с подкрепата на America for Bulgaria - www.americaforbulgaria.org.

Обучение за стартиращ малък бизнес с традиционни храни
7789
 

Последни материали
Виж
За помпената станция на яз. „Пясъчник“
„Напоителни системи“ пусна обществена поръчка за 25 700 000 лева
Обучават горските по лесовъдство
Евробарометър
Почти цяла Европа определя климатичните промени като глобална заплаха
Народно лечение
Содата помага срещу брашнеста мана по краставиците
МЗХ
Забраните за косене в сезона на пожарите!
Важно!
Що е то интегрирано производство и защо на фермерите им е трудно да го прилагат?
Свързани материали
Виж
Предстоящо
На 12 и 13 февруари в Гърция ще се проведе конференция за стартиращия бизнес
Предстоящо
На 8 ноември ще се проведе форум за насърчаване на младежкото предприемачество
Една от послединте мерки по ПРСР за преходния период
До 6 януари 2023 г. ще се приемат проекти на млади фермери, стартиращи нов бизнес
Кандидатства се до 10 април
EIT Food с четири програми до края на април за младежки стажове и финансиране на стартиращи фирми
Възможности
До 15 март възможност да кандидатствате за обучение по EIT Jumpstarter 2020
EIT Food Seedbed
До 15 март може да кандидатствате с идея за стартираща фирма в сектора на земеделието и хранителната индустрия
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини