Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Филирана риба на скара

Синор.БГ / 17.04.2015 г.

Перфектния воблер за щука

Накисваме филетата в леко посолено прясно мляко и оставяме на студено за 3 часа. Изваждаме ги, подсушаваме и натриваме с пасирания чесън. Овкусяваме със сол и черен пипер. Потапяме всяко филе в олио, овалваме го в царевично брашно и печем на намаслена скара до готовност.

Продукти: филета от голяма речна риба (щука), прясно мляко, пасиран чесън, черен пипер, олио, царевично брашно, сол.

Филирана риба на скара
12572
 

Последни материали
Виж
Директни плащания
ДФЗ преведе и 43 млн. лв. по НАТУРА 2000 – последно плащане за 2025 г.
Ще има втори транш
По-голямата част от помощта за акциза върху горивата е изплатена
Мащабен митинг срещу институциите
Водни оръдия и газ срещу фермерите в Брюксел
Най-ниска в последните 5 години
Аграрен доклад 2025: Брутната добавена стойност в сектора падна до 2,7%
Наведнъж
На първо и второ четене депутатите приеха промени в Закона за защита на растенията
ОСП след 2028 г.
ЕС ще отпуска до 200 хил. евро на ферма за въвеждане на агроекологични мерки
Свързани материали
Виж
Натискът върху рибните запаси в Средиземно море и Черно море е намален наполовина
Тазгодищният улов е необичайно беден, а по пазарите е пълно с вносна риба
Ще посрещнем ли Никулден без българска риба на трапезата
Цените предимно се задържат на нивото от миналата година
Шаран, толстолоб и таранка са най-търсените риби в Плевен преди Никулден
Започнаха проверки на всички обекти за продажба и добив на риба в страната
За пет проекта
ДФЗ плати 2,2 млн. лв. по Рибарската програма, над половината са за ИАРА
Размерът им не се променя
Таксите за растителна защита и за улов на риба минават в евро
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини