Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
17.04.2015 г.

Филирана риба на скара

Перфектния воблер за щука

Накисваме филетата в леко посолено прясно мляко и оставяме на студено за 3 часа. Изваждаме ги, подсушаваме и натриваме с пасирания чесън. Овкусяваме със сол и черен пипер. Потапяме всяко филе в олио, овалваме го в царевично брашно и печем на намаслена скара до готовност.

Продукти: филета от голяма речна риба (щука), прясно мляко, пасиран чесън, черен пипер, олио, царевично брашно, сол.

Филирана риба на скара
11896
 

Последни материали
Виж
Четири организации искат законодателни промени
Браншовици искат да се забрани вносът на некачествени трюфели от Иран и Турция
БАБХ потвърди
Ужаси в птицеферма в Габровско!
Сумата е 20% от преките агроплащания от ЕС
Гърция е назакана с 392 млн. евро заради скандала със субсидии за фиктивни пасища
Суша и студове са засегнали посевите
JRC MARS: Под средните 5-годишни добиви ще е реколтата от зимните и пролетни култури на Украйна
До 7 юли всички заявления трябва да бъдат със статус „Чакащо ръчно зареждане в ИСАК“
Стопаните вече могат да подават електронни формуляри в СЕУ за Кампания 2025
ДФЗ
До 7 юли подавате електронни заявления за две от екосхемите
Свързани материали
Виж
Черно море показва ранни признаци на възстановяване
ФАО публикува най-подробната оценка на морските рибни запаси
Румъния одобри държавна помощ за дизел за рибарите
МЗХ одобри 3 договора по ПМДРА за над 5,5 млн. лв.
Над 340 килограма риба е върната обратно във водата
Извадиха поредните километри бракониерски мрежи от бургаски язовир
Програмата е одобрена през 2023 г.
Първи плащания от 1,5 млн. лева по рибарската програма до 2027 г.
От 15 април 2025 г. влиза в сила забраната за улов на риба
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини