Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Филирана риба на скара

Синор.БГ / 17.04.2015 г.

Перфектния воблер за щука

Накисваме филетата в леко посолено прясно мляко и оставяме на студено за 3 часа. Изваждаме ги, подсушаваме и натриваме с пасирания чесън. Овкусяваме със сол и черен пипер. Потапяме всяко филе в олио, овалваме го в царевично брашно и печем на намаслена скара до готовност.

Продукти: филета от голяма речна риба (щука), прясно мляко, пасиран чесън, черен пипер, олио, царевично брашно, сол.

Филирана риба на скара
12134
 

Последни материали
Виж
Турция изплати над 180 милиона лева помощи за фермерите
Ново огнище на нодуларен дерматит по говедата във Франция
Задържаха камион с кози без ушни марки
Дроб на скара с пушени гърди
Инвестиции за развитие на земеделието и културата в пограничните региони на България, Сърбия и Северна Македония
Подписано е писмо за намерения за вноса на 3,6 милиона тона
Тайван ще закупи пшеница за над 1 милиард долара от САЩ за 4 години
Свързани материали
Виж
Риба плакия
Отличници
Близо половината от бюджета на рибарската програма ще се договори до края на годината
Турция откри риболовния сезон 2025-2026, очаква се износа да достигне 2 милиарда долара
Пазарните тенденции в селското стопанство през следващото десетилетие
ДФЗ плати над 1,6 милиона лева за четири рибарски проекта
Зеленски подписа закон, за изравняване на Украйна до европейските стандарти в рибарството и аквакултурите
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини