Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Филирана риба на скара

Синор.БГ / 17.04.2015 г.

Перфектния воблер за щука

Накисваме филетата в леко посолено прясно мляко и оставяме на студено за 3 часа. Изваждаме ги, подсушаваме и натриваме с пасирания чесън. Овкусяваме със сол и черен пипер. Потапяме всяко филе в олио, овалваме го в царевично брашно и печем на намаслена скара до готовност.

Продукти: филета от голяма речна риба (щука), прясно мляко, пасиран чесън, черен пипер, олио, царевично брашно, сол.

Филирана риба на скара
12310
 

Последни материали
Виж
НАЗ не се бори за 5 лева, а за правила и закони
Вукодинов, НАЗ: Защо му е на министъра Закон за браншовите организации, след като 30 го подкрепят?
Интервю с д-р Бранимир Синапов
Груповото отглеждане е най-доброто, клетките остават в миналото
Заради пролетните слани
Резервът на ЕС отпуска за земеделци от 5 държави, сред които България, 50 млн. евро
Защо морковите растат деформирани и безвкусни?
Спадът при зърното е с една трета, при селскостопанската продукция гони 40 на сто
Украйна изнесе едва 61 000 тона царевица през септември
Предстоят разговори
Росен Желязков: Оставката на министър Тахов не е на дневен ред
Свързани материали
Виж
Размерът им не се променя
Таксите за растителна защита и за улов на риба минават в евро
Риба плакия
Отличници
Близо половината от бюджета на рибарската програма ще се договори до края на годината
Турция откри риболовния сезон 2025-2026, очаква се износа да достигне 2 милиарда долара
Пазарните тенденции в селското стопанство през следващото десетилетие
ДФЗ плати над 1,6 милиона лева за четири рибарски проекта
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини