Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
18.03.2015 г.

Силен интерес и много фермери на щанда на Тайтън Машинъри България по време на БАТА Агро 2015

Изключително силен интерес към промо офертите за предстоящата пролетна кампания отчете Тайтън Машинъри по време на изложението БАТА Агро, което се проведе в Стара Загора. Фермери от различни краища на България посетиха щанда на компанията, където сключваха сделки и се възползваха от облекчените възможности за лизинг на нова и употребявана селскостопанска техника. Силен бе и интересът към договаряне на трактори, комбайни и инвентар по повод предстоящия старт на мярка 4.1 от ПРСР – Инвестиции в материални активи.

 Vaderstad Rapid – Сеялка за всяко поле!

Акцент на щанда на Тайтън Машинъри беше новата сеялка Vaderstad Rapid, която се отличава с по-красив дизайн, изчистени форми и оптимизирана до най-високо ниво производителност. Специален гост на щанда беше г-н Бернт Мартенсън, Мениджър продажби за България, Австрия, Швейцария и Холандия, който заяви:  „Ние модернизирахме машината и ключов момент е, че добавихме хидравлично задвижване на дозиращия механизъм и радар за скорост. По този начин лесно можем да контролираме сеитбената норма.“

 Vaderstad Spirit – Впечатляваща прецизност!

Друг акцент на щанда на Тайтън Машинъри бе новата сеялка Vaderstad Spirit Strip Drill. Тя е пригодена за прецизна сеитба, като култивиращите и органи могат да извършват ефективно продълбочаване и внасяне на тор на две нива до 30 см. дълбочина.  Машината извършва с едно минаване – почвообработка, подравняване и торовнасяне, уплътняване на почвата, сеитба, повторно уплътняване и подравняване.

  „Иновативното в тази сеялка е, че може да внася тор в две различни дълбочини. Това спомага за по-бързото образуване на коренна система и по-голямата издръжливост на посевите при променящи се климатични условия, а заедно с това се увеличава и добивът от декар.“, категоричен е г-н Бернт Мартенсън.

 Vaderstad Tempo – сеялка рекордьор!

Пред зърнопроизводителите Тайтън Машинъри показа и сеялката рекордьор от миналата година - Vaderstad Tempo.  В рамките на 24 часа, в плевенското село Комарево, 12 редовият модел Tempo R зася 3060 дка слънчоглед при средна скорост 19 км/ч.

 “Vaderstad Тempo е пригодена за световния пазар и е лидер в сеялките за редови култури. Tempo вече се е доказала успешно както в сеитбата на царевица, така и на слънчоглед. С рекордът ни в България доказахме изключителната издържливост и прецизност при висока скорост.“, заяви още г-н Бернт Мартенсън.

 Vaderstad Opus – ново поколение здрави и производители култиватори

Новата серия култиватори Opus получиха Златен медал на международното изложение СИМА, което се проведе в Париж. Vaderstad Opus се предлага на българския пазар с работна ширина 6 и 7 метра. На БАТА Агро бе показан моделът Opus 600, който е с работна ширина 6 м и е тежък тип. Подходящ е за интензивна работа в полето, особено за тежки почви. Работната дълбочина е 25 см. Рамата на култиватора е стабилна и това позволява равномерна обработка на почвата, дори и в наклонени терени. Ролерите на култиватора са предназначени за работа в изключително влажни почви, каквато е тенденцията в България и през този сезон.

 „Колкото по-бързо се движат нашите машини, толкова по-производителни са те и пестим ценно време за фермерите!“, заяви в заключение г-н Бернт Мартенсън.

Новата гама почвообработващи машини на Vaderstad се предлагат ексклузивно от официалният вносител на марката – Тайтън Машинъри България АД.

Силен интерес и много фермери на щанда на Тайтън Машинъри България по време на БАТА Агро 2015
10016
 

Последни материали
Виж
Какви цели си поставя новият министър на земеделието и храните
Документи се подават до 29 април
Нов конкурс за старши експерти във фонд „Земеделие“
Особености, които трябва да знаете
При богата на калций почва понякога се раждат бедни на този елемент плодове
Томбола с награди при покупка
Започна Великденски Кооперативен Базар в София
Нормативни промени
Новите ставки за биопроизводство през 2024 г., които ще се обсъждат до 20 май
Програма за компенсиране на разходите за селскостопанска техника
Украйна отпусна 25% компенсация на фермерите за закупена техника
Свързани материали
Виж
„Фарморганикс“ представя богато разнообразие на прецизни сеялки за пролетници и есенници, бобови и дребносеменни култури
Техника за консервационно земеделие, която ще харесате
Оптиком пуска безлихвен лизинг за сеялки за слята повърхност - Elvorti
Новите модели X40+ и X50+ върхово постижение
SULKY е специалист в торовнасянето и сеитбата на слети култури от 1936 година
Техника
Нови решения за прецизна сеитба показа MONOSEM на EIMA 2014
Уникална технология за засяване на рапица
Kuhn създаде нов терминал Quantron S-V
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини