Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
30.10.2014 г.

LANDINI: новости за EIMA 2014

През 2014 г Landini отбелязва 130 годишнина, което е уникална възможност за представяне на нови технологии от италианския бранд, известен с голямата си страст и отдаденост в тракторостроенето. Брандът Landini е със стабилен ръст през дългата си история в производството на земеделска техника и непрекъснато в стремеж за максимално съобразяване с изискванията на земеделците в глобален мащаб.

Цялостната промяна в гамата трактори Landini започна преди повече от две години и сега с последните подобрения ще бъде представена в завършения си вид за 2015 г.

Освен обновяването на самите трактори, производствените линии на фабриките във Фабрико, Сан Мартино ин Рио и Лудзара внедриха нови процеси, бяха разширени и реорганизирани в съответствие с най-новите стандарти в организацията на производството с единствена цел: да се произвежда продукт с максимално качество. Подобренията на цялата гама трактори включват нов стайлинг с атрактивен дизайн отвън и изключителен комфорт и материали с по-голяма издръжливост вътре в кабината.
Машините, които ще бъдат представени на EIMA, ще отразяват големите инвестиции и пълната отдаденост на целия екип специалисти в Argo Tractors.

На изложението ще видите новата серия 6L е развитие на Landpower, истински здрав „работен кон”, с 3 модела: 6-145L (143 к.с.), 6-160L (163 к.с. ) и 6-175L (176 к.с.), всички оборудвани с 4,5-литров двигател с 16 клапана и система за селективна каталитична редукция на изгорелите газове (Tier4i). Двигателите са изключително икономични и заедно с горивния резервоар от 270 л позволяват дълги часове работа до презареждане с гориво. Тракторите от серия 6L са идеални за всякакви операции в стопанството, а оборудвани с челен товарач са подходящи и за животновъдни ферми. Широко отваряемият капак осигурява лесен достъп до отсека на двигателя за обслужване и почистването на радиаторите. Серия 6L предлага механична трансмисия 18+18 предавки, а като опция може да се избере хидромеханична с 3-диапазонна Powershift с 54+18 предавки. Предлага се и опция за пълзящи скорости при операции, които ги изискват (с 410 м/ч минимална скорост). Мощната хидравлична система осигурява дебит 87 л/мин плюс 38 л/мин за кормилното управление и до 5 допълнителни хидроразпределителя. ВОМ работи при две скорости и има за удобство функция за управление отвън. Задната навесна система с електронно управление е с товароподемност до 8400 кг, докато предният навес с товароподемност 3500 кг и предния ВОМ са опционални. Мощни и съвременни, новите трактори от серия 6L с подобрен интериор и нови цветове в кабината са в пълен синхрон със стилната визия на цялата гама Landini.

Повече информация ще намерите от Оптиком ООД, вносителят на бранда LANDINI в България.     

LANDINI: новости за EIMA 2014
5898
 

Последни материали
Виж
Докладите за щети от измръзване на зърното в Източна Украйна и Южна Русия бяха пренебрегнати
Седмица по-рано от обявения срок – 15 май
Близо 291 млн. лв. получиха 51 000 стопани по украинската помощ
Предстоящо
До 10 юли се приемат проекти в конкурса на ЕК за най-приобщаващите проекти в селските райони
График на информационната кампания за директни плащания 2024
Дохранване на млечните крави на зелена паша през май
Русия увеличи износа на маслодаен лен за Полша, Белгия, Сърбия и Беларус
Свързани материали
Виж
Специализираният трактор Landini Rex 3 F е на специална цена през месец февруари
Престижната награда за международна техническа иновация Eima 2021, отново бе връчена на Landini
Машина на месец септември са Landini 7-160 с още по-достъпна цена
Ивайло Кючуков, управител на Сирио.БГ, част от „Санторели груп“
Дългосрочно залагаме на специализираните трактори „Ландини“
Световното турне с трактори Landini REX ще зарадва и българските земеделци
Тракторите Landini Active 7-а серия - достъпно качество за професионалистите в земеделието!
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини