Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
03.08.2017 г.

MS 170-D от STIHL

Лек бензинов трион с катализатор

Лек бензинов трион с катализатор. Идеален за рязане на дърва за огрев и строене с дървен материал. Подходящ и за поваляне на дървета с диаметър до 30 см.

Технически данни
Работен обем - 30,1 см
Мощност - 1,2/1,6 kW/к.с.
Тегло - 4,2 кг
Тегло за единица мощност - 3,4 кг/kW
Верига Oilomatic стъпка/тип - 3/8" PMC3
Звуково налягане - 100,0 dB(A)
Звукова мощност - 109,0 dB(A)
Ниво на вибрациите ляво/дясно - 4,3/6,2 м/сек



Оборудване

Катализатор (D) - Отделянето на вредни емисии от моторните уреди може да доведе до дразнене на очите или лигавицата и замърсява околната среда. Изработеният за пръв път от STIHL катализатор за моторни уреди, с който STIHL наложи нови стандарти в световен мащаб, намалява съдържанието на вредни въглеводороди в отпадните газове до 60%.

Антивибрационна система - Силните вибрации на местата, където се държат моторните уреди, могат да доведат до нарушено оросяване на ръцете. Затова STIHL разработи ефективна антивибрационна система. При уредите, оборудвани с антивибрационна система, вибрациите предавани от двигателя към местата, където се държи машината, са значително по-малко.

Смазваща система Ematic - Системата Ematic се състои от шина Ematic, верига Oilomatic и регулираща подаваното количество масло маслена помпа. Благодарение на специалната конструкция на шината и веригата всяка капка масло попада на мястото, където е необходимо смазване. Така разходът на масло намалява до 50%.

Компенсатор - Ролята на компенсатора (регулираща система в карбуратора) е при увеличаващо се замърсяване на въздушния филтър, мощността на двигателя, нивото на вредни емисии и разходът на гориво да остават непроменливи. Едва когато е налице чувствителен спад в мощността, въздушният филтър трябва да се смени. Това гарантира по-дълги интервали без поддръжка.

Еднолостово обслужване - Функциите на машината, като студено и топло стартиране, режим на работа и покой, се управляват посредством един единствен лост. Това осигурява комфорт и безопасност по време на работа, тъй като позволява дясната ръка да е винаги на ръкохватката.

QuickStop-спирачка на веригата - Спирачката на веригата QuickStop е защитен механизъм, който гарантира безопасност при работа с моторен трион. Спирачката на веригата се задейства посредством предния предпазител за ръката и само за части от секундата веригата спира да се движи. При по-силен обратен удар спирачката на веригата се задейства автоматично.

ElastoStart - Поради голямата компресия при запалване на двигател с вътрешно горене възниква съпротивление, което натоварва мускулите и ставите. Омекотяващият елемент в специалната ръкохватка ElastoStart намалява усилието при запалване. Това спомага за лесно стартиране.

Странично опъване на веригата - Регулиращият винт се управлява през капака на водещото колело, разположен от дясната страна на машината. Това предотвратява прекия контакт с острата верига и остриетата на зъбната опора.

Устройство за бързо опъване на веригата (B) - Системата за бързо опъване на веригата (B) на STIHL значително улеснява опъването на веригата. След разхлабване винта на капака на водещото колело, с помощта на регулиращото колело, веригата се опъва бързо и много лесно, без помощта на инструмент. (допълнително оборудване)

За повече информация: [url=https://stihl.bg/]STIHL.BG[/url]

MS 170-D от STIHL
7561
 

Последни материали
Виж
До 14 май стопаните със 100% пропаднали площи от градушката в Южна България подават заявления за обследвания
Обзор на Софийска стокова борса за периода 23-27април 2024 година
Купувачите на маслодаен слънчоглед на борсата продължават да вдигат цените
Тютюнопроизводителите и занапред ще получават държавна подкрепа
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 26 април – 2 май 2024 година
Остава опасността от слани във високите полета на западна България
За незаконно овладяване на държавни поземлени участъци
Украинският земеделски министър подаде оставка заради корупционни обвинения
Призив за подкрепа
Бедствието с градушките роди съпричастност от фермери към фермери
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини