Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
03.08.2017 г.

MS 170-D от STIHL

Лек бензинов трион с катализатор

Лек бензинов трион с катализатор. Идеален за рязане на дърва за огрев и строене с дървен материал. Подходящ и за поваляне на дървета с диаметър до 30 см.

Технически данни
Работен обем - 30,1 см
Мощност - 1,2/1,6 kW/к.с.
Тегло - 4,2 кг
Тегло за единица мощност - 3,4 кг/kW
Верига Oilomatic стъпка/тип - 3/8" PMC3
Звуково налягане - 100,0 dB(A)
Звукова мощност - 109,0 dB(A)
Ниво на вибрациите ляво/дясно - 4,3/6,2 м/сек



Оборудване

Катализатор (D) - Отделянето на вредни емисии от моторните уреди може да доведе до дразнене на очите или лигавицата и замърсява околната среда. Изработеният за пръв път от STIHL катализатор за моторни уреди, с който STIHL наложи нови стандарти в световен мащаб, намалява съдържанието на вредни въглеводороди в отпадните газове до 60%.

Антивибрационна система - Силните вибрации на местата, където се държат моторните уреди, могат да доведат до нарушено оросяване на ръцете. Затова STIHL разработи ефективна антивибрационна система. При уредите, оборудвани с антивибрационна система, вибрациите предавани от двигателя към местата, където се държи машината, са значително по-малко.

Смазваща система Ematic - Системата Ematic се състои от шина Ematic, верига Oilomatic и регулираща подаваното количество масло маслена помпа. Благодарение на специалната конструкция на шината и веригата всяка капка масло попада на мястото, където е необходимо смазване. Така разходът на масло намалява до 50%.

Компенсатор - Ролята на компенсатора (регулираща система в карбуратора) е при увеличаващо се замърсяване на въздушния филтър, мощността на двигателя, нивото на вредни емисии и разходът на гориво да остават непроменливи. Едва когато е налице чувствителен спад в мощността, въздушният филтър трябва да се смени. Това гарантира по-дълги интервали без поддръжка.

Еднолостово обслужване - Функциите на машината, като студено и топло стартиране, режим на работа и покой, се управляват посредством един единствен лост. Това осигурява комфорт и безопасност по време на работа, тъй като позволява дясната ръка да е винаги на ръкохватката.

QuickStop-спирачка на веригата - Спирачката на веригата QuickStop е защитен механизъм, който гарантира безопасност при работа с моторен трион. Спирачката на веригата се задейства посредством предния предпазител за ръката и само за части от секундата веригата спира да се движи. При по-силен обратен удар спирачката на веригата се задейства автоматично.

ElastoStart - Поради голямата компресия при запалване на двигател с вътрешно горене възниква съпротивление, което натоварва мускулите и ставите. Омекотяващият елемент в специалната ръкохватка ElastoStart намалява усилието при запалване. Това спомага за лесно стартиране.

Странично опъване на веригата - Регулиращият винт се управлява през капака на водещото колело, разположен от дясната страна на машината. Това предотвратява прекия контакт с острата верига и остриетата на зъбната опора.

Устройство за бързо опъване на веригата (B) - Системата за бързо опъване на веригата (B) на STIHL значително улеснява опъването на веригата. След разхлабване винта на капака на водещото колело, с помощта на регулиращото колело, веригата се опъва бързо и много лесно, без помощта на инструмент. (допълнително оборудване)

За повече информация: [url=https://stihl.bg/]STIHL.BG[/url]

MS 170-D от STIHL
7579
 

Последни материали
Виж
Оферти се подават до 7 май
Йордания обяви търг за внос на 120 000 тона хлебна пшеница
Влагата обаче не е достатъчна за засетите напролет култури
Есенниците в Украйна се развиват изпреварващо с до 2 седмици
Част от животните са върнати на собственика
Разкриха кражба на 6 агнета и още толкова овце в Старозагорско
С 6 месеца до края на годината
ЕК удължи действието на кризисните инструменти за държавна помощ в земеделието
Почти всички пчелни семейства в Полтавска област са оцелели през зимата
Пчеларите благославят ранната пролет в Украйна и очакват добра реколта
Обзор на Софийска стокова борса за периода 28-30 април 2024 г.
Търговците със зърно и слънчоглед на борсата оставиха сделките за след празниците
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини