Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
21.05.2021 г.

30 машини с ценова премия от Оптиком за Бата Агро 2021

Вижте как да участвате!
30 машини с ценова премия от Оптиком за Бата Агро 2021

“30 години Оптиком - 30 Бата Машини” е Мотото на кампанията, която провежда фирма Оптиком. Тя ще бъде и акцент на предстоящото изложение за селскостопанска техника Бата Агро, което ще се проведе  от 1 ви до 5 ти юни на летище Стара Загора.

Димитър Петров, търговски Директор във фирма Оптиком сподели:

“Идеята ни е да отпразнуваме нашият празник не с пищни празненства, а като засвитеделстваме нашата подкрепа за българските стопанства, които втора година работят в извънредни условия. Тези условия са валидни, разбира се за цялото ни общество, но земеделието бе един от секторите, който нямаше как да спре да работи в кризата и за нас това също бяха от хората работещи на първа линия, само че на полето. Затова и искаме да отбележим нашият празник по този начин - давайки на нашите клиенти възможност за покупка на нова техника с допълнителна отстъпка. Нужно е само да изберат машината, която им е нужна и да се включат в томболата. Печелившите ще изтеглим по време на изложението Бата Агро и ще им предоставим възможност да закупят избраната техника, “

Някои от акцентите сред 30 те машини, включени в томболата са:

Високопроизводителният зърнокомбайн комбайн Rostselmash TORUM 770  

Роторният комбайн Rostselmash TORUM 770  е един от високопроизводителните зърнокомбайни на пазара. Това е eфективна машина с капацитет до 45 тона на час основно време, способна да обработва до 20 000 дка на сезон. Комбайнът е оборудван с мощен и компактен двигател Cummins QSG 12.2 (530 к.с., Stage V), който има малък специфичен разход на гориво и до 20% запас на въртящ момент. TORUM 770 е с възможност за работа с по-ниски обороти на вършачния барабан и по-голяма хлабина, което прави възможно  сламата  да не излиза намачкана, а перфектна за балиране! Уникалната триточкова, ротационна вършачна система с въртящ се контрабарабан за максимална производителност, Въртящия се контрабарабан осигурява пълно използване на площта за овършаване, няма мъртва зона и не се получават задръствания.

Товарач JCB 542-70 AG XTRA с  НАЙДОБРАТА КАБИНА ДОСЕГА!

Найновата кабина CommandPlus на товарачите JCB  предоставя на оператора повече пространство, редуциран шум и подобра видимост, както и поудобна позиция за оператора. Видимостта никога не е била подобра с новото монолитно,еднокомпонентно, извито на няколко места остъкляване,което увеличава видимостта напред с 14%. Товарачи JCB Agri са с повишена височина на повдигане и предоставят несравнима ефективност и продуктивност. Здрава конструкция на стрелата гарантира максимална здравина и издръжливост.

Трактор McCormick X7.680 P6-Drive STAGE 4 - максимален комфорт и улеснена работа и при тежки условия

Тракторите се отличават със съвременна визия, стилен дизайн на кабината и доказалите своите предимства двигатели Betapower Fuel Efficiency 6 CYL 6,7L -210 к.с. Електронно управляемият заден навес с датчици за теглителното усилие на долните рамена, позволява прецизно управление на тежки агрегатирани машини. Максимална товароподемност на трактора 9300 кг.Кабината “PREMIER CAB” е високотехнологична, проектирана да осигури на оператора функционална и ергономична среда за максимален комфорт и улеснена работа.

Трактор Landini 7-160 - ефективност, производителност, универсалност и комфорт

ArgoTractors са усъвършенствали новата Серия 7 на Landini и са я превърнали в лидер в своя клас, по отношение на ефективност, производителност, универсалност и комфорт. Новият FPT двигател, задвижващ Серия 7 е усъвършенстван, за да предложи на фермерите опростеност и функционалност, без да прави компромиси с производителността, надеждността, издръжливостта и най-вече икономичността! Еластичното окачване на кабината я изолира от вибрациите на шасито, породени при преминаване по неравни терени и осигурява максимален комфорт и безопасност по време на движение

Сеялка Monosem NX ME - Сеялката за терени с минимална или нулева обработка на почвата и за тежки условия на работа

Сеялката, която е създадена от MONOSEM за терени с минимална или нулева обработка на почвата и за тежки условия на работа, както и за постигане на ефективно консервационно земеделие. За последните 30 години системата за контрол на дълбочината на засяване чрез двойнодисков ботуш и опорните колела, не е спряла да се развива, за да удовлетвори нуждите и изискванията на земеделците. Изпълнението на сеялката позволява широко приложение, независимо от типа почва или обработка. Контролът на дълбочината на двойнодисковия ботуш и силата на проникване на сеещата секция до 250 кг, осигурява перфектна еднаква дълбочина на сеитба при традиционна, минимална или нулева обработка.

Торачка Sulky X50+ Econov - реален секционен контрол

Торачка Sulky X50 работят с интегрираната патентованата DPX система, която включва различни оригинални технически решения. Патентованата система TRIBOARD се използва за прецизно тороразпръскване по границите на полето (окрайчване на нивите). ECONOV е система съставена от софтуер за моментното разпределение на количеството тор върху повърхността на полето (облак или петно на разпределение), базиращ се на реални изследвания в тестови център и техническо решение, включващо GPS позициониране на торачката и управление на облака на разпределение, чрез секционен контрол.

Система за управление Topcon XD+ - Свободата в прецизните технологии

Проектирани с мисъл за бъдещето, сензорните конзоли Topcon XD+ съчетават интегрирания обновен патентован софтуер(Horizon) и земеделската платформа Topcon(TAP) и позволяват пълно персонализиране на функциите.Клиентите могат да оптимизират инвестициите, като плащат само за възможностите, от които се нуждаят. В комбинация с приемници, кормилно управление и коригиращи услуги на Topcon; новото ниво на персонализиране предоставя възможни решения за навигация, на правилна цена. Освен това, с пълният набор от функции на Horizon OS, включително съвместимост с пълната гама сензори и технология за управление на приложенията на Topcon, кознолите XD+ са готови дори за най-прогресивните операции.

Останалите машини от томболата и правилата за участие , може да видите на специалната страница за кампанията:

1. ИЗБЕРИ машина

2. ПОПЪЛНИ данните си

3. УЧАСТВАЙ в играта

Изпълни всички стъпки тук: https://bit.ly/2R3UWiv

30 машини с ценова премия от Оптиком за Бата Агро 2021
20244
 

Последни материали
Виж
До 14 май стопаните със 100% пропаднали площи от градушката в Южна България подават заявления за обследвания
Обзор на Софийска стокова борса за периода 23-27април 2024 година
Купувачите на маслодаен слънчоглед на борсата продължават да вдигат цените
Тютюнопроизводителите и занапред ще получават държавна подкрепа
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 26 април – 2 май 2024 година
Остава опасността от слани във високите полета на западна България
За незаконно овладяване на държавни поземлени участъци
Украинският земеделски министър подаде оставка заради корупционни обвинения
Призив за подкрепа
Бедствието с градушките роди съпричастност от фермери към фермери
Свързани материали
Виж
Оптиком пуска промоция за товарачи JCB без лихва в партньорство с UniCredit & JCB Finance
Спестете пари от торове чрез прецизно торене със SULKY DX 30+
Метеостанциите XFarm: Иновационна технология за професионалистите в земеделието
Оптиком със супер промоция на дискови брани Pallada до края на БАТА Агро 2023
Пръскачките Caffini Global - иновативни решения за ефективен земеделски бизнес, сега на по-добра цена!
С карта JCB LiveLink получавате цялостен контрол върху вашите машини
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини