Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
21.05.2021 г.

30 машини с ценова премия от Оптиком за Бата Агро 2021

Вижте как да участвате!
30 машини с ценова премия от Оптиком за Бата Агро 2021

“30 години Оптиком - 30 Бата Машини” е Мотото на кампанията, която провежда фирма Оптиком. Тя ще бъде и акцент на предстоящото изложение за селскостопанска техника Бата Агро, което ще се проведе  от 1 ви до 5 ти юни на летище Стара Загора.

Димитър Петров, търговски Директор във фирма Оптиком сподели:

“Идеята ни е да отпразнуваме нашият празник не с пищни празненства, а като засвитеделстваме нашата подкрепа за българските стопанства, които втора година работят в извънредни условия. Тези условия са валидни, разбира се за цялото ни общество, но земеделието бе един от секторите, който нямаше как да спре да работи в кризата и за нас това също бяха от хората работещи на първа линия, само че на полето. Затова и искаме да отбележим нашият празник по този начин - давайки на нашите клиенти възможност за покупка на нова техника с допълнителна отстъпка. Нужно е само да изберат машината, която им е нужна и да се включат в томболата. Печелившите ще изтеглим по време на изложението Бата Агро и ще им предоставим възможност да закупят избраната техника, “

Някои от акцентите сред 30 те машини, включени в томболата са:

Високопроизводителният зърнокомбайн комбайн Rostselmash TORUM 770  

Роторният комбайн Rostselmash TORUM 770  е един от високопроизводителните зърнокомбайни на пазара. Това е eфективна машина с капацитет до 45 тона на час основно време, способна да обработва до 20 000 дка на сезон. Комбайнът е оборудван с мощен и компактен двигател Cummins QSG 12.2 (530 к.с., Stage V), който има малък специфичен разход на гориво и до 20% запас на въртящ момент. TORUM 770 е с възможност за работа с по-ниски обороти на вършачния барабан и по-голяма хлабина, което прави възможно  сламата  да не излиза намачкана, а перфектна за балиране! Уникалната триточкова, ротационна вършачна система с въртящ се контрабарабан за максимална производителност, Въртящия се контрабарабан осигурява пълно използване на площта за овършаване, няма мъртва зона и не се получават задръствания.

Товарач JCB 542-70 AG XTRA с  НАЙДОБРАТА КАБИНА ДОСЕГА!

Найновата кабина CommandPlus на товарачите JCB  предоставя на оператора повече пространство, редуциран шум и подобра видимост, както и поудобна позиция за оператора. Видимостта никога не е била подобра с новото монолитно,еднокомпонентно, извито на няколко места остъкляване,което увеличава видимостта напред с 14%. Товарачи JCB Agri са с повишена височина на повдигане и предоставят несравнима ефективност и продуктивност. Здрава конструкция на стрелата гарантира максимална здравина и издръжливост.

Трактор McCormick X7.680 P6-Drive STAGE 4 - максимален комфорт и улеснена работа и при тежки условия

Тракторите се отличават със съвременна визия, стилен дизайн на кабината и доказалите своите предимства двигатели Betapower Fuel Efficiency 6 CYL 6,7L -210 к.с. Електронно управляемият заден навес с датчици за теглителното усилие на долните рамена, позволява прецизно управление на тежки агрегатирани машини. Максимална товароподемност на трактора 9300 кг.Кабината “PREMIER CAB” е високотехнологична, проектирана да осигури на оператора функционална и ергономична среда за максимален комфорт и улеснена работа.

Трактор Landini 7-160 - ефективност, производителност, универсалност и комфорт

ArgoTractors са усъвършенствали новата Серия 7 на Landini и са я превърнали в лидер в своя клас, по отношение на ефективност, производителност, универсалност и комфорт. Новият FPT двигател, задвижващ Серия 7 е усъвършенстван, за да предложи на фермерите опростеност и функционалност, без да прави компромиси с производителността, надеждността, издръжливостта и най-вече икономичността! Еластичното окачване на кабината я изолира от вибрациите на шасито, породени при преминаване по неравни терени и осигурява максимален комфорт и безопасност по време на движение

Сеялка Monosem NX ME - Сеялката за терени с минимална или нулева обработка на почвата и за тежки условия на работа

Сеялката, която е създадена от MONOSEM за терени с минимална или нулева обработка на почвата и за тежки условия на работа, както и за постигане на ефективно консервационно земеделие. За последните 30 години системата за контрол на дълбочината на засяване чрез двойнодисков ботуш и опорните колела, не е спряла да се развива, за да удовлетвори нуждите и изискванията на земеделците. Изпълнението на сеялката позволява широко приложение, независимо от типа почва или обработка. Контролът на дълбочината на двойнодисковия ботуш и силата на проникване на сеещата секция до 250 кг, осигурява перфектна еднаква дълбочина на сеитба при традиционна, минимална или нулева обработка.

Торачка Sulky X50+ Econov - реален секционен контрол

Торачка Sulky X50 работят с интегрираната патентованата DPX система, която включва различни оригинални технически решения. Патентованата система TRIBOARD се използва за прецизно тороразпръскване по границите на полето (окрайчване на нивите). ECONOV е система съставена от софтуер за моментното разпределение на количеството тор върху повърхността на полето (облак или петно на разпределение), базиращ се на реални изследвания в тестови център и техническо решение, включващо GPS позициониране на торачката и управление на облака на разпределение, чрез секционен контрол.

Система за управление Topcon XD+ - Свободата в прецизните технологии

Проектирани с мисъл за бъдещето, сензорните конзоли Topcon XD+ съчетават интегрирания обновен патентован софтуер(Horizon) и земеделската платформа Topcon(TAP) и позволяват пълно персонализиране на функциите.Клиентите могат да оптимизират инвестициите, като плащат само за възможностите, от които се нуждаят. В комбинация с приемници, кормилно управление и коригиращи услуги на Topcon; новото ниво на персонализиране предоставя възможни решения за навигация, на правилна цена. Освен това, с пълният набор от функции на Horizon OS, включително съвместимост с пълната гама сензори и технология за управление на приложенията на Topcon, кознолите XD+ са готови дори за най-прогресивните операции.

Останалите машини от томболата и правилата за участие , може да видите на специалната страница за кампанията:

1. ИЗБЕРИ машина

2. ПОПЪЛНИ данните си

3. УЧАСТВАЙ в играта

Изпълни всички стъпки тук: https://bit.ly/2R3UWiv

30 машини с ценова премия от Оптиком за Бата Агро 2021
20238
 

Последни материали
Виж
Фермерите настояват за промени в Закона за застраховането
Градушка унищожи лозя и рози в село Баня, застраховките важат от първи май
Европейска асоциация за вълна
Бъдещи разговори в МЗХ
Отрязаните от украинската помощ производители на овес, ръж и тритикале очакват обезщетения
Румъния: Държавен служител е заподозрян в земеделска измама на стойност 561 000 евро
МЗХ
Обследват пораженията от падналата градушка в Централна България
Новият сорт показва желаният баланс от добив, устойчивост и качество на реколтата
Отлични отзиви от Виго за ранната реколта краставици в Петрич
Свързани материали
Виж
Оптиком пуска промоция за товарачи JCB без лихва в партньорство с UniCredit & JCB Finance
Спестете пари от торове чрез прецизно торене със SULKY DX 30+
Метеостанциите XFarm: Иновационна технология за професионалистите в земеделието
Оптиком със супер промоция на дискови брани Pallada до края на БАТА Агро 2023
Пръскачките Caffini Global - иновативни решения за ефективен земеделски бизнес, сега на по-добра цена!
С карта JCB LiveLink получавате цялостен контрол върху вашите машини
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини