Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.10.2024 г.

Домашна майонеза

Домашна майонеза

Приготвянето на домашна майонеза е бързо и лесно, но е добре да имате уред за разбъркване -миксер, пасатор или някаква бъркалка. Може да разбъркате и на ръка с вилица но ще ви трябва повече време.  В съд слагате яйцето, лъжица лимонов сок, скълцания чесън и сол на вкус. Наливате малко олио и бъркате. Ако уреда ви позволява да доливате олиото без да спирате бъркането се стараете цялото олио да внесете за около минута-две време. Ако трябва да спирате и отваряте капак, доливате олиото на шест седем пъти. След минута, две бъркане майонезата е готова. Накрая поръсвате с черен пипер.

Продукти: 1 голямо яйце, 250 милилитра слънчогледово олио, супена лъжица лимонов сок, скилидка чесън, сол, черен пипер

 

Домашна майонеза
4340
 

Последни материали
Виж
Промените влизат в сила 3 месеца след обнародване на закона в „Държавен вестник“
Гражданите и бизнеса вече няма да са "куриери" на кадастрални документи между държавните институции и съдилищата
14 019 производители на протеинови култури получиха 31,7 млн. лева за Кампания 2024
Решения на Министерския съвет
Прехвърлят щатни бройки от промишления център в Москва към комисията за стоковите борси и тържищата
Решения на Министерския съвет
Държавата рестартира инвестиционната програма за общински проекти
Двойна – 2500 евро, ще бъде помощта за малките стопани
Брюксел реши: Бюрократичният товар на фермерите ще олекне, проверките ще се заменят от сателити
Цената на изкупвачите е 4 лв, на пазара - 20
Николай Гайдов, пчелар: Смъртността в кошерите и евтиният мед на едро помитат сектора
Свързани материали
Виж
Проверката върви от 2017 г.
„Олинеза“ ще обжалва глобата на КЗК за заблуждаваща реклама
Трябва да имате миксер
Салата Цезар със специален сос
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини