Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
22.10.2024 г.

Домашна майонеза

Домашна майонеза

Приготвянето на домашна майонеза е бързо и лесно, но е добре да имате уред за разбъркване -миксер, пасатор или някаква бъркалка. Може да разбъркате и на ръка с вилица но ще ви трябва повече време.  В съд слагате яйцето, лъжица лимонов сок, скълцания чесън и сол на вкус. Наливате малко олио и бъркате. Ако уреда ви позволява да доливате олиото без да спирате бъркането се стараете цялото олио да внесете за около минута-две време. Ако трябва да спирате и отваряте капак, доливате олиото на шест седем пъти. След минута, две бъркане майонезата е готова. Накрая поръсвате с черен пипер.

Продукти: 1 голямо яйце, 250 милилитра слънчогледово олио, супена лъжица лимонов сок, скилидка чесън, сол, черен пипер

 

Домашна майонеза
994
 

Последни материали
Виж
Ставките са 70,29 лв. за говедо и 123 лв. за бивол
5 732 стопани получиха 28,8 млн. лева преходна национална помощ за говеда и биволи
ДФЗ обяви индикативния график за държавните помощи и директните плащания до края на годината
До 230 лв. е ставката за заклано говедо
ДФЗ изплати близо 1,1 млн. лв. по de minimis за реализация на говеждо месо
Практика
Обгогатяване на почвата в оранжерията през есента
Обмяна на опит
Капитанов: България би могла още от 2025 г. да въведе наземни генератори срещу градушките
Контрол
БАБХ затвори нелегална малка кланица във Видин
Свързани материали
Виж
Проверката върви от 2017 г.
„Олинеза“ ще обжалва глобата на КЗК за заблуждаваща реклама
Трябва да имате миксер
Салата Цезар със специален сос
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини