Начало » Новини » Страната
16.04.2024 г.

Търсите нива под наем? Вижте в сайта на „Агрион“

Търсите нива под наем? Вижте в сайта на „Агрион“

Вие сте фермер и искате да разширите своето стопанство? Сега можете да наемете земя от лидера в управлението на земеделски земи „Агрион“. Компанията пуска на пазара хиляди декари плодородна земя от огромното си портфолио, които отдава под наем, чрез пряко договаряне.

Експертите на „Агрион“ са разработили процедурата така, че да се осигурят честни и прозрачни преговори за всички участници. Няма скрити клаузи и никой не се ползва с преимущество.

От дружеството предупреждават стопаните да побързат, тъй като след успешната кампания по отдаване чрез търгове, количеството земя за пряко договаряне намалява.

Мярката е особено подходяща за млади фермери, които не разполагат с нужните средства за закупуване на земя или пък имат нужда от първоначално финансиране, за да развият своите стопанства. Всички имоти могат да бъдат разгледани тук. Компанията предлага и опция за наемане по изцяло дигитален път - от пълната информация за имотите, през подаването на заявка и частично до сключването на сделката. На официалния сайт на земеделския лидер, всеки може да разгледа предложенията, систематизирани по области, населени места и землища.

„Предложените земеделски земи позволяват на всеки, който иска да се занимава със селско стопанство, да се включи, дори ако не притежава опит в тази сфера. Това е изключителна възможност и за хора извън агросектора, които нямат финансова възможност или желание да купуват собствена земя“, казват експертите от „Агрион“

Наемането на земя дава възможност на всички участници на пазара да разширят площта, която обработват и да бъдат по-конкурентноспособни.

Агрион, земя

Статистиката сочи, че наемът е най-лесният начин за уедряване на земеделските стопанства. Според проучвания от Австрия и Германия най-малки са разходите при обработка на масиви от 50-100 дка. За да постигнат такъв размер на стопанствата си, фермерите трябва да преговарят с десетки малки собственици или с големи стопани на земеделски земи, какъвто е „Агрион“. Практиката сочи, че все повече земеделци избират „Агрион“ за партньор, заради коректните и честни условия, които компанията предлага.

„Агрион“ е най-разпознаваемият за частните собственици бранд, занимаващ се с управление на земеделски земи. За близо 75 на сто от собствениците на земи и над половината от арендаторите в страната дружеството е предпочитаният партньор за да сключване на сделка за земеделска земя.

Търсите нива под наем? Вижте в сайта на „Агрион“
2337
 

Последни материали
Виж
Съвет на ЕС по земеделие: България и 14 държави-членки поискаха по-висок таван на de minimis
ДФЗ преведе 31 млн. лева на над 14 хил. стопани с протеинови култури
Съюза на енолозите проведе конференция „Преглед на гроздоберна реколта 2023“
Статистика
Продължава процесът на намаляване и застаряване на населението на България
Важно!
ЕК с препоръки към България в областта на енергетиката и климата
Поляците отблокираха границата с Украйна
Свързани материали
Виж
Наддаването може да се случи изцяло дигитално
Срокът на търговете за плодородна земя изтича на 5 април
Това може да стане изцяло дигитално, наддаването тръгва на 7 март
Агрион отдава земя под наем, печели най-добрият
Хиляди декари земя за животни предлага Агрион
Фермери печелят до 20 000 евро годишно от терени за паша
Търсите нива под наем? Вижте в сайта на „Агрион“
Това може да стане изцяло дигитално, наддаването тръгва на 3 април
Агрион отдава земя под наем, печели най-добрият
„Агрион“ връчи земеделските Оскар-и на Тракия
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини