Начало » Важно за фермера » Гори и екология
25.03.2024 г.

Изложение за ловци и рибари започва на 3 април в Международен панаир Пловдив

Изложение за ловци и рибари започва на 3 април в Международен панаир Пловдив

Различни по мащаби ветроходни и моторни яхти ще оформят впечатляваща експозиция в рамките на 28-ата международна изложба „Природа. Лов. Риболов“. Тя ще се проведе от 3 до 7 април в Международен панаир Пловдив. Основни акценти в нея са ловният, риболовният и алтернативният туризъм.

Посетителите ще видят атрактивни лодки за риболов и рафтинг, както и иновативно оборудване за осигуряване на морска и речна навигация. Всеки, който желае, ще може да усети порива на вятъра и вълните в специален симулатор. Виртуалният тест в лодка си заслужава не само като преживяване, но и като оценка за собствените способности.

Почитателите на офроуда ще открият последните модели на АТВ-та и други екстремни машини. Фирмите ще покажат артикули, гарантиращи сигурността на практикуващите това хоби: каски, ръкавици, очила и др. Двойно повече компании участват с асортимент, предназначен за страстните ловци. Оръжие и муниции, оптика, маркова екипировка или аксесоари – нищо няма да липсва по щандовете в Палата №3. Посетителите ще видят и напълно оборудван кемпер с ловни камери и термоприбори. Те ще могат да изпробват и точния си мерник на обособено за целта стрелбище. За първи път на изложбата ще бъде презентирана възможността за африканско сафари. Екзотичното преживяване се предлага от голяма компания със собствено ранчо в северната част на Република Южна Африка, район Лимпопо.

Лов и риболов

Активните туристи ще намерят всичко необходимо за преходи и къмпингуване – от палатки и оборудване до подходяща за различните сезони екипировка. Многобройни са иновациите в облеклото, в тъканите, в принадлежностите за безопасност на открито. Компактни туристически комплекти, леки и удобни раници за всичко „на гръб“, съдове и прибори, къмпинг осветление. Всеки опитен планинар знае, че в гората без нож не може, а занаятчийските експонати на изложбата ще впечатлят не само с функционалност, но и с естетика.

„Природа. Лов. Риболов“ ще покаже новостите, но и традициите, характерни за нашите ширини. В рамките на изложбата са планирани множество мероприятия с информационна и образователна цел за деца и възрастни. В изложбата активно се включат държавните горски предприятия,  Изпълнителната агенция по горите, Съюзът на ловците и риболовците в България, Лесотехническият институт и други сдружения, свързани с ловния и риболовния туризъм,  рибарството, дивечовъдната дейност, съхраняването и облагородяването на природата. Тази година за първи път със собствен щанд участва Изпълнителната агенцията по рибарство и аквакултури у нас. Ще бъдат представени автомобили, оборудвани с камери, очила за нощно виждане, бинокли, помощни средства, спасителни жилетки и други, които използват служителите в контролната си дейност. Работата им на терен и как се борят с бракониерството, за да опазят рибните ресурси, ще бъде показана в специален филм. Така изложбата затвърждава своята позиция на най-мащабния български форум за опазването на природните богатства и тяхното пълноценно използване.

Изложение за ловци и рибари започва на 3 април в Международен панаир Пловдив
2899
 

Последни материали
Виж
Още 200 милиона трябва да осигури държават
Преструктурираха средства на ДФЗ за изплащане на украинската помощ
Цената на едро е добра
В Сливен вече берат череши
Аржентинските фермери настояват за отмяна на експортното мито върху износа на пшеница
Снегът изпочупи младите ластари на малините
Ниските температури нанесоха значителни щети на овошките в Сърбия
Специализирана в търговия с цитрусови и костилкови плодове
Испанска компания залага на производството на ягодови култури в Румъния
Земеделският министър плати гаранция от близо 2 милиона долара
Дъждовете в Украйна бавят сеитбата и може да се отразят на реколтата
Свързани материали
Виж
Откриване на изложението „Техномебел"
Призив за сертифициране на българската дървесина
Представят местни млечни и фермерски продукти на 15 и 16 април
Откриват фермерско изложение пред земеделското министерство в София
Български фермерски съюз организира изложение на местни продукти в София
Започна изложението за плодове и зеленчуци „Фрескон“ в Солун
Електронният каталог с профил и контакти на изложителите вече е публикуван
190 фирми ще участват в Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО от 13 до 17 май
„Цветна пролет“ ще се проведе от 3 до 7 април в Международен панаир Пловдив
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини