Начало » Важно за фермера » Земеделска техника
21.03.2023 г.

С цел към подиума - Case IH ще спонсорира за втори сезон Aprilia в MotoGP™

С цел към подиума - Case IH ще спонсорира за втори сезон Aprilia в MotoGP™

Case IH обяви официално партньорството си с италианския производител на мотоциклети Aprilia за сериите от Световния шампионат MotoGP™ през 2023 година. Това е удължаване на договора за спонсорство за втора година след изключително успешния сезон през 2022. Мотоциклетите Aprilia ще носят логото на марката Case IH.

Новината беше обявена на дилърската среща на Case IH под наслов ‘Доверете се на Червените’, проведена в Мадрид, където Масимо Ривола, Главен Изпълнителен Директор на Aprilia Racing и пилотът Маверик Винялес се срещнаха с екипа на Case IH, обсъдиха общите ценности, които споделят и важността на това, да работят като един отбор. 

Един отбор – една Визия 

Преди първия старт от сериите на Световния шампионат MotoGP за Голямата Награда на Португалия, на пистата „Аутодромо Интернационал де Алгарве, на 26 март, Мирко Романьоли, Вице-Президент на  Case IH и STEYR, заяви: “Case IH се радва да бъде отново официален партньор на Aprilia Racing и очакваме да продължим занапред това ползотворно сътрудничество. Споделяме еднакъв отборен дух и визия, фокусираме се върху иновациите и съвършенството, винаги се стремим към успех и влагаме цялата си страст в това, което правим.“

MotoGP

Огромно признание за марката Case IH

Сътрудничеството между един от водещите световни производители на селскостопанско оборудване и един от най-успешните отбори в историята на мотоциклетните състезания започна през 2022 година, като привлече още по-голямо внимание, публичност и признание за марката Case IH. За да отбележи значимостта на партньорството, Case IH изложи мотоциклет Aprilia на множество търговски панаири, в които участва през годината и това привлече вниманието и погледите на  посетителите.

Една перфектна комбинация: земеделие и мото спорт 

“Tова успешно партньорство между две допълващи се марки позволи на Case IH да достигне до по-широка и по-млада аудитория в Европа и извън нея“, каза г-н Романьоли. “Когато инженерните екипи на двете компании се срещнаха, стана очевидно общото между технологиите, използвани в земеделието и в MotoGP. Има много прилики както и възможности за заимстване и от двете страни. Например, Case IH и Aprilia Racing разчитат на еднакви напреднали дигитални технологии за достъп и наблюдение на данните за автомобила от разстояние, като и при двете компании развитието зависи от постоянно коригиране на  настройките и редовна преоценка на стратегиите за максимизиране на доброто представяне на машините.”

Трактор

Предстоят големи успехи

“Показахме, че сме един от водещите претенденти за титлата в сериите на Световния Шампионат MotoGP,” добави Масимо Ривола, Главен Изпълнителен директор на Aprilia Racing. “Всички ние в Aprilia Racing очакваме сътрудничеството ни с Case IH да продължи и през 2023. Всеки от нашия отбор е фокусиран върху работата си и погледите ни са твърдо насочени към титлата на Световния шампионат. В моторните спортове състезателят, който печели, никога не печели сам, това е отборна работа. Този екипен дух, съчетан със стремежа към съвършенство и успех, определено е другото общо нещо между нас и Case IH.”  

 

С цел към подиума - Case IH ще спонсорира за втори сезон Aprilia в MotoGP™
5193
 

Последни материали
Виж
Мнението на бранша
Бизнесът иска затвор за причинителите на птичи грип от малките дворове
Можем да използваме канелата не само в кухнята, но и в градината
Десетки сигнали за мнимо бедстващи щъркели в Хасково
БНБ предупреждава за зачестили телефонни измами с името на банката
Производството на зърнени култури в Судан е намаляло с над 40%
МЗХ и браншови представители започват работа по Закон за кооперативите
Свързани материали
Виж
Новият Quadtrac 715 на Case IH спечели поредна международна награда
„Тайтън Машинъри България“ с нов търговско-сервизен център в Шумен
Представеният през 1923 г. трактор празнува своята 100-годишнина
CASE IH празнува 100 години FARMALL – ЕДИН за всички
Ново!
Case IH пуска на пазара нов AFS 700 Plus дисплей за трактори Puma 150 – 175 и Maxxum
Трансмисията ActiveDrive 8 при тракторите Case IH Maxxum - комфорт от ново поколение
Case IH обнови серията трактори Puma с нови функции и повече екстри за комфорт на оператора
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини