Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
05.09.2022 г.

Миш-маш по турски

Миш-маш по турски

Нарязваме на едро лука и го поставяме в тигана с мазнината, за да се запържи. След няколко минути добавяме чушките, отново на нарязани на едро. Добавяме нарязания на кубчета домат.  Оставяме да поври докато леко се сгъсти. С дървена лъжица отваряме “ямички” и в тях поставяме яйцата. Поръсваме с черен пипер и сол на вкус. Ястието се готви още около пет минути на средна температура така, че яйцата да останат колкото е възможно по-рохки.

Готовият миш-маш се поръсва със ситно нарязан магданоз.  

Продукти: две зелени чушки, две червени чушки, половин или една глава лук, четири яйца, четири домата, сто грама зехтин, черен пипер, лъжичка сол, няколко стръка магданоз.

Миш-маш по турски
12829
 

Последни материали
Виж
Европа е най-бързо затоплящият се регион на Земята
Бобена плакия
Гърция отпусна de minimis от 11,165 млн. евро за овощарите в Лариса и Атика
От Трудовец стартира фестивала „На кино, на село”
Над 400 са заявените
Община Белослав започва раздаването на компостиращи съдове на домакинствата
Община Ловеч организира регулярен пазар за фермери и занаятчии
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини