Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
05.09.2022 г.

Миш-маш по турски

Миш-маш по турски

Нарязваме на едро лука и го поставяме в тигана с мазнината, за да се запържи. След няколко минути добавяме чушките, отново на нарязани на едро. Добавяме нарязания на кубчета домат.  Оставяме да поври докато леко се сгъсти. С дървена лъжица отваряме “ямички” и в тях поставяме яйцата. Поръсваме с черен пипер и сол на вкус. Ястието се готви още около пет минути на средна температура така, че яйцата да останат колкото е възможно по-рохки.

Готовият миш-маш се поръсва със ситно нарязан магданоз.  

Продукти: две зелени чушки, две червени чушки, половин или една глава лук, четири яйца, четири домата, сто грама зехтин, черен пипер, лъжичка сол, няколко стръка магданоз.

Миш-маш по турски
1855

Последни материали
Виж
Как гъбите помагат в градината – запознаване с торбестите гъби
За последните 7 тримесечия загубите на свиневъдите достигат 600 милиона лири
Поголовието от свине във Великобритания намаля рязко
Надеждите са за финансиране на независими участници вместо мастодонтите на пазара
С безвъзмездни 500 милиона долара САЩ ще увеличават поизводството на торове
Ниските цени в основни конкуренти като Полша и Украйна обаче вещаят трудно бъдеще
Сърбия вдигна приходите от износа на замразени малини въпреки срива в количествата
МАксималният марж на печалба в търговията с мляко остава 10 на сто
Сърбия премахна ограничението на цената на млякото и го повиши за захарта
Свиването в преработката им се очертава около 14 на сто
ЕК прогнозира спад от 9 на сто в производството на домати в ЕС
Свързани материали
Виж
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2022
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам