Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
05.09.2022 г.

Миш-маш по турски

Миш-маш по турски

Нарязваме на едро лука и го поставяме в тигана с мазнината, за да се запържи. След няколко минути добавяме чушките, отново на нарязани на едро. Добавяме нарязания на кубчета домат.  Оставяме да поври докато леко се сгъсти. С дървена лъжица отваряме “ямички” и в тях поставяме яйцата. Поръсваме с черен пипер и сол на вкус. Ястието се готви още около пет минути на средна температура така, че яйцата да останат колкото е възможно по-рохки.

Готовият миш-маш се поръсва със ситно нарязан магданоз.  

Продукти: две зелени чушки, две червени чушки, половин или една глава лук, четири яйца, четири домата, сто грама зехтин, черен пипер, лъжичка сол, няколко стръка магданоз.

Миш-маш по турски
9906
 

Последни материали
Виж
Азия се затопля по-бързо от средното за света
Азия е най-засегнатия континет от промените в климата
Предстоящо
На 24 април Главчев, Петкова и Тахов се срещат с фермерски организации
БАБХ
От днес започва пролетната ваксинация на лисиците срещу бяс
Инспекция по труда
Гергьовден няма да се компенсира с допълнителен почивен ден и 7 май ще бъде работен
Служебен министър на иновациите и растежа
Росен Карадимов: Ще изработим нова стратегия на Българската банка за развитие
Могат да участват фирми в областта на хранително-всуковата промишленост и агросектора
На 25 април се организира българо-украински бизнес форум
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини