Начало » Новини » Страната
09.02.2022 г.

JOHN DEERE РАЗШИРЯВА ПАРТНЬОРСТВОТО СИ С KRAMP В ЕВРОПА

JOHN DEERE РАЗШИРЯВА ПАРТНЬОРСТВОТО СИ С KRAMP В ЕВРОПА

След успешния старт на сътрудничеството с Kramp в Германия, Испания, Франция и Полша John Deere разширява споразумението си за сътрудничество с Унгария, Естония, България и Финландия от 1 февруари.

Kramp продължава да е един от най-големите търговци на едро на части и аксесоари за земеделска техника в Европа. Deere притежава утвърдена репутация в следпродажбената поддръжка на цялата гама от свои продукти, като предоставя качествени оригинални части и услуги. Партньорството постигна благоприятно въздействие върху удовлетвореността на клиентите и дилърите през първата фаза.

John Deere и Kramp имат общи ценности, при които качеството и обслужването на клиентите стоят на първо място. Пол Летъм, директор на отдела за следпродажбени и клиентски решения в Европа, казва: „Много важно за нас е осигуряването на първокласно клиентско изживяване през целия жизнен цикъл на нашите продукти. И двете компании твърдо се придържат към тези ценности, а чрез разширяване на партньорството с Kramp на тези нови пазари можем да предложим на нашите дилъри и клиенти широка гама части, надхвърляща нашето оригинално портфолио.“

Чрез това сътрудничество John Deere разширява своята гама от части и складовите си наличности в Европа. В допълнение към съществуващото портфолио от оригинални, фабрично възстановени и алтернативни части от John Deere, достъпно за дилърите ни и партньорските компании, дилърите KITE ZRT (Унгария), WIHURI OÜ (Естония), Megatron EAD (България) и по-късно Wihuri Oy (Финландия) вече ще могат да предлагат пълната гама от части на Kramp. Портфолиото на Kramp включва продукти за горско стопанство и градинарство, оборудване за магазини, складове и работилници и части за машини. Всички части могат да бъдат поръчани чрез модерна онлайн платформа. Усъвършенстваната логистика гарантира бърза доставка.

JOHN DEERE РАЗШИРЯВА ПАРТНЬОРСТВОТО СИ С KRAMP В ЕВРОПА
7768
 

Последни материали
Виж
Благодарение на поддържаните ниски цени
Търсенето на украинска пшеница расте на международните пазари
Представена като част от санкциите на ЕС срещу държавата-агресор
Латвия наложи забрана върху вноса на селскостопанска продукция от Русия
Президентът Еманюел Макрон бе освиркан на входа
Френски фермери блокираха откриването на селскостопанско изложение
Иззети са 17 моторни триона и 7 законни ловни пушки
Задържаха 10 МПС и 34 каруци при проверки в горите през януари
Според проучване на местната служба за защита на потребителите
Нулевият ДДС запази цените на 72 на сто от храните в Кипър
Близо 6 хил. дка стават подходящи за трайни насаждения с промени в Закона за земята
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини