Начало » Новини » Страната
01.02.2022 г.

Уебинарите на Байер събират на едно място едни от най-титулуваните експерти в България

Уебинарите на Байер събират на едно място едни от най-титулуваните експерти в България

За втора поредна година, Байер КропСайанс организира онлайн форуми, по време на които предоставя на земеделските производители изключително ценна информация, свързана с най-актуалните тенденции в земеделието и иновациите в технологиите за отглеждане на културите.

През 2022г. Байер планира два Уебинара, които са под общата тема Как да разчитаме знаците на времето, за да  управляваме успешно риска? и ще бъдат излъчени на живо във Facebook и YouTube.

Първият уебинар е на 8ми февруари (14ч.), с фокус върху хербицидните технологии в житни култури и царевица, а по време на втория уебинар, на 10ти февруари (14ч.), ще бъде представена информация за успешни фунгицидни технологии.

И двете събития ще са изключително наситени от ценно съдържание, което ще бъде представено от едни от най-титулуваните експерти в Бълария – проф. Андон Василев, проф. Тоньо Тонев, проф. Георги Рачев и гл.ас. Звездомир Желев.

 

Проф. Василев е преподавател в „Аграрен Университет – Пловдив“ и съавтор на редица учебници. Той ще сподели повече за физиологията на растенията, влиянието на стресовите фактори върху културата и как да се справим най-добре с управлението на стреса.                                                                 

 

Проф. Тонев се занимава над 40 години с научноизследователска дейност в областта на общото земеделие и растителната защита. Той е и инициатор, основател и едноличен собственик на Академия „Земеделско образование и наука“, както и ръководител на научноизследователски и внедрителски проект в областта на земеделието в България – „Хербитур“. Проф. Тонев ще сподели опита си по отношения на хербологията, антидотните технологии и важността на селективността на препаратите за растителна защита.

 

Проф. Рачев е български географ климатолог и университетски преподавател в Софийския университет. Проф. Рачев ще разкрие доколко може да се вярва на краткосрочните, средносрочните и дългосрочните прогнозни модели и какви са промените в българския климат.

 

Гл.ас. Звездомир Желев е директор на „Център за интегрирано управление на болести по растенията“ и преподавател по фитопатология в Аграрен Университет – Пловдив. Гл.ас. Желев ще насочи вниманието на земеделските производители към най-вредоносните болести по растенията и кои от тях вземат надмощие през последните години, както  и решенията за справяне с тях.

 

По време на уебинарите, търговските представители на Байер ще споделят и любопитни истории от полето, както и съвети за успешни технологии.

Ще бъдат представени и промоционалните оферти за 2022 г., които ще бъдат особено атрактивни, както по отношение на безплатни количества, така и що се отнася до ефективност и ефикасност.

Разбира се, събитията няма да преминат и без провеждане на игра тип „Quiz“, където всички участници ще могат да проверят своите знания, като за най-добрите ще има и атрактивни награди.

Повече информация относно събитията, може да откриете на Facebook страницата на Байер -  Bayer Crop Science Bulgaria или като се свържете с представителя за Вашия район.

Уебинарите на Байер събират на едно място едни от най-титулуваните експерти в България
6631
 

Последни материали
Виж
Увеличеното производство на биодизел подкрепя цените на рапичното семе в Европа
ДФЗ обяви три свободни позиции за „Старши експерт“
Зарибиха Пазарджишки язовир с шарани
Как правилно да използваме на яйчените черупки в градината?
Търсите нива под наем? Вижте в сайта на „Агрион“
Новият Quadtrac 715 на Case IH спечели поредна международна награда
Свързани материали
Виж
Михаил Михайлов, регионален представител на „Байер Кроп Сайанс“ за Добрич
Есенните промоции на „Байер” се съчетават със застраховка рапица срещу непоникване при суша
Байер предвижда удвояване на пазарите си и въвежда регенеративно земеделие върху повече от 400 милиона акра
Промо пакетите на пазарния лидер не са за изпускане
Иновативната растителна защита от „Байер“ опазва пшеницата и в лоши години като тази
Първото издание на „Байер Агро Арена“ 2023 г. се проведе в землището на село Горна Митрополия
„Байер“ показа утвърдени формули за успешна защита на пшеница
Пазарният лидер в сегмента даде заявка за отлични резултати и през 2023 г.
„Байер“ представи схеми за категорична защита от житни и широколистни плевели в царевица
Зелен физиологичен ефект при пшеницата и ечемика
Как да получите 20 % допълнителен добив от дълго защитно действие и хармоничен, физиологичен ефект?
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини