Начало » Новини » Света
23.07.2021 г.

Крис Чонг е новият главен изпълнителен директор на Doosan Infracore Europe

С богат опит на ръководни позиции в южнокорейския концерн до момента
Крис Чонг е новият главен изпълнителен директор на Doosan Infracore Europe

Крис Чонг

Doosan Infracore Europe обяви, че Крис Чонг е назначен за главен изпълнителен директор на компанията считано от 1 юли 2021 г. Чонг наследи Чарли Парк, който заемаше поста между 2017 г. и 2021 г. и се връща да работи в централата на „Дусан” в Южна Корея. Европейското подразделение на южнокорейския концерн е създадено през 1990 г. и е базирано в Белгия.

Крис Чонг има значителен принос към бизнеса на Doosan Infracore, като успешно ръководи стратегически дейности на различни пазари. Той се присъединява към „Дусан” през юли 2006 г. като старши мениджър по корпоративна стратегия, след като завършва бизнес администрация в университета „Карнеги Мелън” в САЩ. Работи в Doosan в Европа от 2009 до 2013 г., като оглавява регионалната стратегия за Европа, Близкия изток и Африка, където функциите му включват ръководството на дългосрочните и краткосрочните стратегии и годишното и стратегическото планиране. Набира богат опит с продуктите, след като част от кариерата му минава като ръководител на продуктовия мениджмънт за Европа, Близкия изток и Африка в бизнес подразделението "Багери".

Преди да бъде назначен за главен изпълнителен директор на Doosan Infracore Europe, Чонг е вицепрезидент и ръководител на отдел "Продажби/маркетинг и планиране на търсенето" на Doosan Infracore за развиващите се пазари, където управлява ръста на приходите/печалбата и оборотния капитал, като контролира екипите по продажби и маркетинг, планиране на търсенето, отговарящи за Азия, Океания, Близкия изток, Африка, ОНД/Русия, Латинска Америка, Бразилия и Индия.

"Възхитен съм да приема изключителната възможност да работя като главен изпълнителен директор на Doosan Infracore Europe и да допринеса за отличните резултати, които компанията демонстрира напоследък, главно благодарение на непрекъснатата подкрепа и отдаденост на дилърската мрежа на Doosan и на високоотдадените и професионални служители на компанията в Европа. Тук имаме много компетентни партньори и страхотен екип, които с удоволствие ще усъвършенствам, докато продължаваме да развиваме и прилагаме плановете си. Те включват модернизиране на продуктовата гама чрез излизането на пазара на машини, отговарящи на изискванията на Етап V за вредните емисии, непрекъснато повишаване на компетентността на веригите за работа с нуждите на клиентите на място и изпълнение на стратегиите ни за запазване на постоянна финансова стабилност както за нашите ценни партньори, така и за Doosan Infracore Europe. Уверен съм, че най-добрите ни години тепърва предстоят и че заедно ще продължим да водим Doosan Infracore напред като лидер в производството на строителна техника", заяви Чонг.

Крис Чонг е новият главен изпълнителен директор на Doosan Infracore Europe
11500
 

Последни материали
Виж
Аграрен университет - Пловдив
Отлични резултати oт опити с Принципал® Голд в АУ Пловдив
При лек спад в цената спрямо предишната тръжна процедура
Йордания купи на търг почти двойно повече фуражен ечемик от планирания
При свинското обаче приходите нараснаха въпреки спада в количествата
Франция сви рязко износа на месо
Песимистични прогнози за производство на зърно в Украйна през 2024 г.
МЗХ публикува наредба № 9 за обществено обсъждане
Кои са новите моменти в интервенциите „Биологично растениевъдство“ и Биологично пчеларство“
Седмична агрометеорологична прогноза за периода 19-25 април 2024 година
Неустойчиво време ще ограничава възможностите за работа на полето
Свързани материали
Виж
Новото съоръжение в Хале, е 10 пъти по-голямо
Doosan премести център за дистрибуция на части от Белгия в Германия
Бранда Doosan става DEVELON
Doosan подписа ексклузивно споразумение за производство на компактни колесни товарачи с Tobroco-Giant
„Прозрачната кофа“ на Doosan направи фурор на изложението Matexpo
Техниката на DOOSAN вече е с безлихвен лизинг
Bobcat и Doosan отново с изненади на БАТА Агро от 30 август до 3 септември
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2024
RSS новини