Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пържени кебапчета

Синор.БГ / 25.02.2021 г.
Пържени кебапчета

Омесваме добре каймата с яйцата, галетата, сол, черен пипер и кимион на вкус и оставяме за 1 час в хладилник. След това оформяме кебабчета, овалваме ги в галета и ги пържим в сгорещена мазнина. Разбиваме киселото с няколко лъжици от мазнината, в която сме пържили кебапчетата и посоляваме. Непосредствено преди сервиране заливаме кебапчетата с киселото мляко.

Продукти за 4 порции: 600-700 г кайма, 2 яйца, 3 с.л. галета, сол, черен пипер, смлян кимион, 1 ч.ч. кисело мляко, галета за овалване, олио за пържене.

Пържени кебапчета
18903
 

Последни материали
Виж
Унгария отдели 52 милиона евро за борба със сушата - резултати при царевицата и слънчогледа
По-скъпо са закупени и планираните 120 000 тона фуражен ечемик
Българската пшеница в крайна сметка успя да спечели търг в Йордания
Законодателен пакет
ЕК облекчава докладването за вредните емисии от фермерите
Липсва компенсации за фермерите
Копа и Коджека призовава ЕК за отсрочка на CBAM за торовата индустрия
Разходите са увеличени
Какво предлага Бюджет 2026 г. за селското стопанство?
Надолу са за селектираните крави
Ясни са модулираните ставки в обвързаната подкрепа за животни
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини