Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
25.02.2021 г.

Пържени кебапчета

Пържени кебапчета

Омесваме добре каймата с яйцата, галетата, сол, черен пипер и кимион на вкус и оставяме за 1 час в хладилник. След това оформяме кебабчета, овалваме ги в галета и ги пържим в сгорещена мазнина. Разбиваме киселото с няколко лъжици от мазнината, в която сме пържили кебапчетата и посоляваме. Непосредствено преди сервиране заливаме кебапчетата с киселото мляко.

Продукти за 4 порции: 600-700 г кайма, 2 яйца, 3 с.л. галета, сол, черен пипер, смлян кимион, 1 ч.ч. кисело мляко, галета за овалване, олио за пържене.

Пържени кебапчета
18251
 

Последни материали
Виж
От 12 май започва прием на документи за хуманно отглеждане на прасета за угояване
Форум
Международна конференция за бъдещето на горите се провежда в София
Днес е обнародвано решението
Депутат от „Величие“ става зам.-шеф на Комисията по земеделие
Американския министър на земеделието с агресивна програма за пътувания, за увеличаване на пазарите в света
Шницели с гъби
Правителството разпореди „Агроводинвест“ да се влее в „Напоителни системи“
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини