Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пържени кебапчета

Синор.БГ / 25.02.2021 г.
Пържени кебапчета

Омесваме добре каймата с яйцата, галетата, сол, черен пипер и кимион на вкус и оставяме за 1 час в хладилник. След това оформяме кебабчета, овалваме ги в галета и ги пържим в сгорещена мазнина. Разбиваме киселото с няколко лъжици от мазнината, в която сме пържили кебапчетата и посоляваме. Непосредствено преди сервиране заливаме кебапчетата с киселото мляко.

Продукти за 4 порции: 600-700 г кайма, 2 яйца, 3 с.л. галета, сол, черен пипер, смлян кимион, 1 ч.ч. кисело мляко, галета за овалване, олио за пържене.

Пържени кебапчета
18646
 

Последни материали
Виж
Земеделието е трагично
Красимир Кумчев: Едни и същи лица крепят Тахов, Танева, Порожанов
ДФЗ отговаря на Синор.бг
Сключени са над 2 200 договора за млади, нови и малки фермери
Отчет ДФЗ
Над 45,6 милиона лева са осигурени за лозари, винари и пчелари през 2025 година
В Германия има повече от 500 различни социални помощи
Министерството на земеделието на САЩ отмени заседание на Комитета за зърнени инспекции
Франция повишава нивото на риск от птичи грип след нови огнища
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини