Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село

Пържени кебапчета

Синор.БГ / 25.02.2021 г.
Пържени кебапчета

Омесваме добре каймата с яйцата, галетата, сол, черен пипер и кимион на вкус и оставяме за 1 час в хладилник. След това оформяме кебабчета, овалваме ги в галета и ги пържим в сгорещена мазнина. Разбиваме киселото с няколко лъжици от мазнината, в която сме пържили кебапчетата и посоляваме. Непосредствено преди сервиране заливаме кебапчетата с киселото мляко.

Продукти за 4 порции: 600-700 г кайма, 2 яйца, 3 с.л. галета, сол, черен пипер, смлян кимион, 1 ч.ч. кисело мляко, галета за овалване, олио за пържене.

Пържени кебапчета
18818
 

Последни материали
Виж
Франция го разпродаде, предлагането от Черноморския регион намалява
Силното търсене за износ вдига цените на фуражния ечемик в Европа
Производителите настояват за компенсации за отоплението в оранжериите
И зеленчуците ще поскъпват с ръста на разходите за труд и енергоносители
Данни до 2023 г. показват системни пропуски по съответната директива у нас
ЕК съди България за неспазени ангажименти за спад на емисиите от амоняк
Доклад на Синор.БГ
Седмицата: Какво искат Българската аграрна камара, Димитър Зоров и министърът
В насаждение, за част от което има позволително, и в съседен отдел
Откриха незаконна сеч на 64 иглолистни дървета в частни гори в Смолянско
Заедно с ръста на енергийните разходи, осигуровките и данъчната тежест
С новите държавни такси храните ще продължат да поскъпват и догодина
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
АВТОРИ |  РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини