Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.01.2021 г.

Деликатес с кайма

Деликатес с кайма

Омесваме каймата  с яйцата, гъбите, магданоза и хляба, който предварително сме натопили в прясното  мляко, а след това сме изстискали. Посоляваме и прибавяме подправките. В тавичка разтопяваме маслото и разстиламе омесената кайма. Печем около 30 минути. Когато ястието е почти готово, нареждаме отгоре кръгчета топено сирене. Запичаме докато хване коричка.

Продукти: 1 кг кайма, 6 яйца, 2 връзки магданоз, 500 г сварени гъби, 1 ч.ч. прясно мляко, 1 филия хляб, 70 г масло, топено сирене, кимион, черен пипер, сол.

Деликатес с кайма
3093

Последни материали
Виж
На търговете в Алжир и Тунис цените не падат под 310 долара
Турция купи 400 000 тона пшеница за над 300 долара за тон
Под въпрос е оцеляването на целия бранш
Коронавирусът ощети фермерите в Италия с близо 2 милиарда евро
Обзор на Софийска стокова борса АД за периода 19-22 януари 2021 година
Купувачите на зърно избягаха от борсата
Дъждове и снеговалежи спъват събирането на реколтата и транспорта
Студовете в Испания доведоха до дефицит на зеленчуци в ЕС
Отказват субсидиите за площ, за да помогнат на зле осигурените
Руските фермери искат отмяната на таксите върху износа на зърно
Важни нормативни провени
Списъкът със зоните в НАТУРА, по който ще се плаща през 2021 година
Свързани материали
Виж
Приятели на SINOR.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
SINOR.bg 2003 - 2021
Essential SSL

Използваме бисквитки (cookies), за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Чрез използването на нашия уебсайт Вие се съгласявате със запазването на бисквитки във Вашето устройство.

Приемам