Начало » Хоби земеделие » Рецепти от село
12.01.2021 г.

Деликатес с кайма

Деликатес с кайма

Омесваме каймата  с яйцата, гъбите, магданоза и хляба, който предварително сме натопили в прясното  мляко, а след това сме изстискали. Посоляваме и прибавяме подправките. В тавичка разтопяваме маслото и разстиламе омесената кайма. Печем около 30 минути. Когато ястието е почти готово, нареждаме отгоре кръгчета топено сирене. Запичаме докато хване коричка.

Продукти: 1 кг кайма, 6 яйца, 2 връзки магданоз, 500 г сварени гъби, 1 ч.ч. прясно мляко, 1 филия хляб, 70 г масло, топено сирене, кимион, черен пипер, сол.

Деликатес с кайма
20902
 

Последни материали
Виж
Млечна яхния от зелен лук
Магнело ЕК – сигурна защита за здрава пшеница
Местен референдум
Добруджанци ще обсъждат от 23 април до 2 май проект за вятърна централа
Резултат от адекватна политика
Турция може да се превърне в световен складов център за храни
С малко над литър концентрат пръскам 5 дка за три часа
Рангел Янакиев: Колесната пръскачка за хербициди Манкар-Рол замени 5 работници, изплати се за 6 месеца
Заради огнищата на чума по дребните преживни животни
Забраниха износа на овце и кози от Румъния за ЕС до края на септември
Свързани материали
Виж
Приятели на sinor.bg:  Стоматолог, София | Трактори Кубота | Книжарница | АГРОВЕСТНИК | 
РЕКЛАМА |  КОНТАКТИ |  ЗА НАС |  ОБЩИ УСЛОВИЯ |  ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИ ДАННИ
Всички права запазени
sinor.bg 2003 - 2025
RSS новини